Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Viva Verba (магазин шкіргалантереї)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
1000
2100
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –17 людей.
Про компанію:
Сумочка – це незамінний обов'язковий атрибут щоденного життя будь-якої жінки. Правильно підібрана сумка допоможе підкреслити стиль, не залишитися без необхідних речей тоді, коли вони так потрібні, підняти настрій одним своїм існуванням, а також з комфортом розмістити всі ваші секрети. Але слід пам'ятати головне правило: Сумок багато не буває! Різні заходи, подорожі, відрядження та звичайні щоденні переміщення «будинок-->робота-->будинок» - все це потребує особливого підходу до вибору сумки. На вечерю в ресторані не підеш із баулом, тут більше підійде невелика сумочка, клатч.

А на роботу потрібно захопити купу важливих дрібниць, ще й обід на додачу. відповідно і сумка має бути місткою. На бал потрібна вечірня сумка, що підкреслює колір і вишуканість сукні. Сумка середніх розмірів, але стильна та помітна, для зустрічі з подружками тапосиденьками у ресторанах. Пляжна сумка для комфортного проведення часу під шум хвилі, що коливаються. І ще багато різних факторів, що впливають на вибір жіночих сумок, що залежать від сфери вашої роботи, стилю одягу (який віддаєте перевагу сьогодні), настрої, і планів на проведення дозвілля. Для чоловіків все трохи простіше – чоловіча сумка має бути, перш за все, функціональна. У житті кожного чоловіка настає той момент, коли документи, гаманець, телефон, ключі і ще кілька дійсно важливих дрібниць розсовувати по кишенях просто не солідно!

Ну, негоже ходити з відстовбурченими кишенями! Виходячи з цих роздумів і орієнтуючись на всю необхідну дрібницю, вибирається чоловіча сумка. Або, якщо до дрібниці додаються важливі папери, папка або портфель. У портфель можна навіть помістити ноутбук, є там для цього спеціальні кишені.Чи варто говорити про те, що в дорогу не їдуть із кульками? У дорогу потрібні якісні дорожні сумки та валізи, які не підведуть у дорозі та дадуть відповідь по максимуму на покладені на них зобов'язання! Наша дорожня серія складається з якісних сумок і валіз на хороших добротних колесах, і міцного зносостійкого матеріалу. Валізи додатково армовані, що надає їм жорсткої структури і зберігає ваше майно від пошкоджень.

А дорожні сумки саме того розміру, які відповідають стандартам авіакомпаній для ручної поклажі. Ноутбуки не носять у руках, для цього є спеціальні сумки для ноутбуків. Підбирайте сумку для ноутбука за розміром та кольором, і вона буде служити вам вірою та правдою, допомагаючи переносити та надійно зберігаючи від подряпин та дрібних пошкоджень вашого електронного помічника. І, нарешті, гроші в кишенях мнуться і рвуться, забуваються, губляться, стираютьсявипадково разом із одягом. А ось у гаманці, саме те! Гаманець візьме на зберігання ваш кишеньковий капітал і видасть його у тому ж вигляді та кількості, в якій прийняв. Вибирайте гаманці для себе та на подарунок друзям, колегам.
Послуги:
Продукція широкого діапазону
- з натуральної шкіри
- екошкіри
- шкірозамінника
- текстилю

Товари від відомих українських та зарубіжних виробників:
-DAVID JONES
-VELINA FABBIANO
-DIAMOND
- Stile Line
-DOLLI
-BAGLAND
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: