Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова

Автошкола на 5 Кутах! (Категорії А1, А, В, С1, С, D1)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(068)... показати телефон
+38(093)... показати телефон
+38(095)... показати телефон
Посилання:
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Прийом заяв ПН.- ПТ. 15.00 – 18.00
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 17 людей.
Минулого місяця - 32 людей.
За останні 6 місяців –154 людей.
Про компанію:
Мережа автошкіл сучасного навчання!
Послуги:
Водійські права сьогодні — не розкіш і не забаганка. Сучасний темп життя вимагає від нас мобільності. Машина — це незалежність, динамічність, можливість подорожувати. І що далеко не маловажливе, вміння керувати автомобілем — це великий плюс під час працевлаштування. Якщо ви нарешті вирішили змінити свій статус пішохода і приєднатися до гордих рядів тих, хто за кермом, вчитися водійській майстерності потрібно у професіоналів. У людей, які навчать вас почуватися за кермом впевнено та безпечно. І головний аргумент у цьому випадку — це завжди досвід роботи.
Мета роботи нашої автошколи – не просто підготовка водіїв, а бажання навчити наших учнів керувати автомобілем впевнено та безпечно для себе та оточуючих. Наша автошкола робить все необхідне для того, щоб Ви, обираючи автошколу, зробили вибір на нашу користь.
Секретів немає, є три складовіуспішної роботи: сучасні методики навчання, високе технічне оснащення, досвідчені та кваліфіковані кадри.
На заняттях тут не просто готують до складання іспиту та отримання посвідчення водія. Досвідчені викладачі допомагають набути навичок, що дозволяють впевнено почуватися на дорозі — у будь-яких ситуаціях! В автошколі викладають досвідчені (і що важливо – вимогливі!) інструктора. Вони чудово вміють чітко та грамотно донести до своїх учнів необхідні знання з теоретичного курсу, розвинути навички керування — та якісно підготувати до іспиту на отримання посвідчення водія.
Навчання у школі відбувається у класах, обладнаних усіма необхідними навчання наочними посібниками. Заняття включають теоретичний курс і звичайно, практичні заняття.
Тільки у нас двадцять практичних занять проходять спочатку автодромом, потім— на вулицях міста. Графік практичних занять — індивідуальний. Розклад складається таким чином, що ви зможете займатись у будь-який зручний для вас час, включаючи вихідні дні.
Добре обладнані класи, поетапна оплата, додаткові заняття з водіння, навчання на сучасних автомобілях, постійний набір, доступні ціни і це ще не весь перелік переваг, чому потрібно вибрати саме нас.

ПРОФЕСІОНАЛАМИ НЕ НАРОДЖУЮТЬСЯ, НИМИ СТАЮТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!
Нас шукають в інтернеті за такими словами:
автошкола, курсы вождения, курсы водителей, курси водіїв
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Компанія представлена в каталозі підприємств: