Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Будмаркет
Теплий будинок (Оптово/роздрібна торгівля обладнанням для опалення, газифікації, водопостачання. Котли, водонагрівачі, радіатори, обігрівачі, лічильники газу/води, і т.д.)

Магазин "Добрий Господар" STIHL (Штиль) Чернігів (Офіційний дилер STIHL (Штиль))

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(063)... показати телефон
Посилання:
В соціальних мережах:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Банківські картки Visa, Mastercard
PayPass
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1800
0900
1500
0900
1500
без перерви
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Вчора – 2 людей.
Останні 30 днів – 40 людей.
Минулого місяця - 39 людей.
За останні 6 місяців –166 людей.
Про компанію:
ТОВ "СМАРТКО" є офіційним дилером німецької торгової марки STIHL. Наша компанія спеціалізується виключно на продукцію STIHL.

Ви завжди можете розраховувати на професійну консультацію, тому що наші співробітники думають тільки про техніку STIHL та про своїх клієнтів і не забивають голову зайвою інформацією)).

Наш Сервісний центр приймає у ремонт виключно техніку STIHL. Майстерня обладнана спеціальним інструментом STIHL. Також має всі сертифікати відповідності високим стандартам німецької марки STIHL. Сервісний центр здійснює послуги із заточування ланцюгів для бензопил, ножів для мотокос та газонокосарок.

Продаж та сервісне обслуговування Бензопил Штиль, Мотокос Штиль, Мінімийок Штиль, Газонокосарок Вікінг. STIHL, VIKING.
Послуги:
Заточення ланцюгів для бензопил. Ремонт ланцюжків. Ремонт Бензопил, Мотокос, Мінімийок, Газонокосарок Штиль, Вікінг. STIHL, VIKING
Додаткова інформація:
Історія STIHL
Історія торгової марки STIHL почалася далекого 1926 року в німецькому місті Штутгарт. Засновник компанії, Андреас Штіль у цей час займався виробництвом деталей для пралень та парових котлів, а також розробкою техніки для деревообробки. Штат співробітників на той момент налічував 2 особи. Вже в 1929 році молодий інженер зміг представити першу у світі бензопилу STIHL.

Наступні десятиліття вважаються золотим часом для торгової марки STIHL. Величезний внесок у розвиток компанії вклав син фундатора Ганс-Пітер Штіль. З 1973 по 2002 рік він був головою правління Andreas STIHL AG. В даний час асортимент компанії включає: бензопили, мотокоси, мінімийки, газонокосарки, бензорези та багато іншого.

Штат співробітників вже перевищив 11000 чоловік, а річний оборот 2,5 млрд. дол. євро. Цікавий факт: кожна друга професійна пилка у світіце бензопила STIHL.
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
glavalentina9@**** | 15.07.2023 21:11:47 | ip: 89.209.49.222
Нарешті знайшли час написати відгук)) 8 років назад з чоловіком придбали бензопилу Штиль. Взимку звернулися до вашого сервису щодо її ремонту. Дякую за швидкість та якість ремонту! Залишилися задоволені.
Місяць тому придбали по акції у вас мотокосу. Потрібна річ в господарстві. Гарне придбання! Все працює. Розглядаємо варіант покупки більш потужної бензопили. Почекаємо акційні знижки))
Дякую за гарне обслуговування та сервіс!
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!