Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Шарик'єс (Магазин куль)

Квадро Драйв (прокат квадроциклів)

Меню компанії:
показати
Фото компанії:
Контакти:
+38(063)... показати телефон
Посилання:
Способи оплати:
Готівковий розрахунок
Безготівковий розрахунок
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
2200
0900
2200
0900
2200
0900
2200
0900
2200
0900
2200
0900
2200
без перерви
Телефонуйте будемо раді відповісти на всі ваші запитання.
Знижки, програми лояльності:
Знижка за умови -
Замовлення 2-х і більше квадроциклів на час від 2-х годин
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Минулого місяця - 1 людей.
За останні 6 місяців –9 людей.
Про компанію:
Замов свою подорож на квадроциклі!
Перетвори звичайний день на захоплюючу пригоду!
У Чернігові не бракує лісових масивів, тому подорожі на квадроциклах дуже популярний вид відпочинку. Катаючись на квадроциклі лісом, можна зарядитися масою нових вражень, відмінним настроєм і помилуватися природою і найкрасивішими місцями. Катаючись на квадроциклі маршрутом, Ви можете зустрітися з лісовими мешканцями.
Послуги:
Ми пропонуємо захоплюючі подорожі на квадроциклах лісовими стежками, глухими лісами.
Ми пропонуємо захоплюючі подорожі на квадроциклах лісовими стежками, глухими лісами.

Прогулянки на квадроциклі – це найкращий спосіб відпочинку у будній, вихідний або святковий день, чудовий варіант корпоративного чи сімейного проведення часу. Ми організуємо прокат квадроциклів як для новачків, так і для досвідчених екстремалів. Ви помилуєтеся красою лісового масиву, яскравим сонцем і отримаєте максимум задоволення. Ви можете отримати дозу адреналіну, рухаючись на великій швидкості по пересіченій місцевості, так і просто відпочити душею і тілом від міської суєти, отримати емоційну розрядку, милуючись приголомшливими лісовими масивами. А ще, взявши напрокат квадроцикл, можна весело відсвяткувати день народження або зробити незвичайний подарунок, що запам'ятовується. Катання на квадроциклахможна поєднати з чаюванням у дрімучому лісі. А якщо ви відправитеся в подорож з дітьми, то вони гарантовано отримають яскраві та позитивні враження, а ви будете раді бачити їхні щасливі особи.
Ви хочете випробувати екстремальне задоволення, величезну радість і захоплення керуванням квадроциклом, відчути свободу пересування і просто зарядитися енергією?
Ви хочете відправитися на пошуки пригод у будь-яку погоду? Чим гірші погодні умови, тим цікавіша та екстремальніша подорож на квадроциклі!
Ви думаєте провести уїк-енд з друзями чи колегами в лісі, вдихнути ковток свіжого повітря і стати згуртованою командою однодумців, здійснивши незабутню поїздку на квадроциклі?
Ви мрієте відпочити всією родиною, насолодитися мальовничими краєвидами та найкрасивішими куточками природи, покататися з вітерцем на квадроциклі?
Прогулянки на квадроциклі – це найкращий спосібвідпочинку у будній, вихідний чи святковий день, чудовий варіант корпоративного чи сімейного проведення часу. Ми організуємо прокат квадроциклів як для новачків, так і для досвідчених екстремалів. Ви помилуєтеся красою лісового масиву, яскравим сонцем і отримаєте максимум задоволення. Ви можете отримати дозу адреналіну, рухаючись на великій швидкості по пересіченій місцевості, так і просто відпочити душею і тілом від міської суєти, отримати емоційну розрядку, милуючись приголомшливими лісовими масивами. А ще, взявши напрокат квадроцикл, можна весело відсвяткувати день народження або зробити незвичайний подарунок, що запам'ятовується. Катання на квадроциклах можна поєднати з чаюванням у дрімучому лісі. А якщо ви відправитеся в подорож з дітьми, то вони гарантовано отримають яскраві та позитивні враження, а ви будете раді бачити їхні щасливі особи.
Додаткова інформація:
До ваших послуг двомісні повнопривідні, а також одномісні задньопривідні квадроцикли.
Ціни: уточнюйте за телефоном або на сайті http://Atvpark.com.ua
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!