Реклама Чернігова:
назад
Реклама Чернігова
Стоматгарант (стоматологічна клініка)

ТОВ "ЛТІ"

Меню компанії:
показати
Контакти:
+38(0462... показати телефон
+38(0462... показати телефон
+38(067)... показати телефон
Посилання:
Часи роботи:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
0900
1700
0900
1700
0900
1700
0900
1700
0900
1700
X X
без перерви
Керівник:
Руденко Сергій Анатолійович
Статистика:
Перегляд інформації про компанію:
Останні 30 днів – 1 людей.
Минулого місяця - 6 людей.
За останні 6 місяців –21 людей.
Про компанію:
Підприємство «ТОВ "ЛТІ"» виробляється широкий асортимент медичного та хірургічного одягу, медичної білизни, спеціалізованих операційних комплектів, що використовуються при наданні високотехнологічних видів медичної допомоги.
З метою найбільш повного задоволення потреб охорони здоров'я України, підприємство «ТОВ "ЛТІ"» випускає продукцію різних вартісних категорій - від виробів класу «стандарт» до виробів «преміум - класу». При виробництві всієї одноразової медичної одягу та білизни підприємство «ТОВ "ЛТІ"» використовує матеріали, що відповідають вимогам світових стандартів якості.

При виробництві операційної білизни застосовуються адгезивні кулі, операційні плівки та засоби догляду за ранами. Дослідження з оцінки нетканих матеріалів, використовуваних для виготовлення одноразовогомедичного одягу та білизни «ТОВ "ЛТІ"», проведені ГНЦ СБ "Вектор", показали, що матеріали CMC, Softesse ®, Tyvek ® ( Сонтара ) мають рівень бактеріальної захисту у 10 разів вище, ніж бавовняні тканини та спанбонд .

Комплекти одягу захисної лікаря - інфекціоніста «ТОВ "ЛТІ"» застосовуються для роботи фахівців лікувально - профілактичних, наукових та інших організацій охорони здоров'я з мікроорганізмами 1-4 груп патогенності. Вся продукція зарегистрирована в МОЗ України (свідоцтво № 12741/2013, строк дії – необмежений). Так само на підприємстві "ТОВ "ЛТІ"" впроваджено систему управління якістю відповідає вимогам: ДСТУ ISO 13485:2005 та ДСТУ ISO 9001:2009.

Матеріали, використовувані при виробництві медичного та хірургічного одягу, медичної білизни, спеціалізованих операційних комплектів підприємством«ТОВ "ЛТІ"», дозволяють виробляти якісну продукцію різних цінових рівнів.

Для виробництва продукції класу «економ» використовуються матеріали, що мають європейські сертифікати ISO 9001: багатошарові неткані матеріали CMC виробництва фірми «Пегас» (Чехія), «Авголь» (Ізраїль).
Для виготовлення виробів «преміум - класу» використовуються неткані матеріали Softesse ®, Tyvek ® (Дюпон, США); спеціальні багатошарові матеріали для комплектів операційної білизни виробництва фірми RKW (Бельгія); адгезивні кулі, операційні плівки і пов'язки на рані виробництва фірми «ЗМ» (США).
Основою своєї довгострокової політики ми вважаємо орієнтацію на потреби споживачів та постійне покращення запропонованої нами продукції. Компанія проектує, розробляє та впроваджує продукцію, враховуючи досвід фахівців провіднихукраїнських клінік.
Цілями нашої роботи є: виробництво виробів для хірургії, що відповідають світовим досягненням в галузі якості, створення нової продукції відповідно до очікувань споживачів, точне дотримання зобов'язань за строками постачання, створення сталого довіри споживачів до нашої продукції.
Послуги:
Продукція:
- Медичний одяг
- Медичне білизна
- Одноразові медичні вироби
Небагато реклами Чернігова:
Супутниковий режим карти Нормальний режим карти Увімкнути/вимкнути значки панорам Увімкнути/вимкнути значки будинків
зменшити карту збільшити карту
Увеличить масштаб Уменьшить масштаб Повернутися до вихідної точки
Відгуки про компанію:
Написати відгук
На вказаний e-mail буде відправлено посилання, перейдіть по ньому, щоб підтвердити email і опублікувати коментар.
Опублікувати
Зверніть увагу!
1. Якщо Ви хочете написати негативний відгук – будь ласка, будьте конкретними, обґрунтуйте, аргументуйте свою думку. Інакше коментар буде розцінено як спробу недобросовісної конкуренції і буде видалено Адміністратором.
2. Якщо сторінкою керує представник компанії, він самостійно вибирає відповідати чи видаляти коментарі.
Сподіваємося на Ваше розуміння!
Компанія представлена в каталозі підприємств: