запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Весёлость плюс находчивость равно КВН

Опубликовано - 15.04.11 16:44
 Отже, ми продажаємо КВК!

 & nbsp;   8 квітня у міському палаці культури відбулася перша гра  4 сезони «Чернігівської відкритої ліги КВК». Нагадаємо, що всього стартувало 15 команд, і лише 10 з них гратимуть у 4 сезоні.  В цей вечір розважали високоповажне журі та запальну . публіку  команди:
«Зі стелі» - місто Чернігів
 «Дай 5» - місто Житомир
 «Округ Колумбія»  - місто Чернігів
"Пластилін" - місто Прилуки
"Збірна друзів" - місто Київ.
Інші п'ять команд даруватимуть нам сміх і радість 15 квітня.



Незважаючи на раптове весняне похолодання, гра вийшла дуже гарна, а на сцені точилася гаряча битва. Ця битва складалася з 3 конкурсів: вітання, біотлон-розминка та музичний мініконкурс.



Дуже порадувало вітання команди «Пластилін» та команди "Збірна друзів". Щодо музичного конкурсу, то тут запалювала команда «Дай 5».



Дві години веселощів, жартів, іскрометного гумору та забавний пісень підійшли до завершенню, і прийшлочас журі оголосити результати гри. Отже, за оцінками журі найкращими з найкращих у цій битві гумору була команда "Збірна друзів" - місто Київ.



Їм дістався  головний приз у вигляді грошового винагороди та спеціальний приз від нашого сайту - брендовані чашки. Одна команда  вибула з  ігри – нею стала команда «Округ Колумбія» (Чернігів) усі інші команди боротимуться вихід до півфіналу.



Сайт Карта Чернігова як і раніше підтримує та є інформаційним спонсором «Чернігівської відкритої ліги КВК». Нашпредставник Олександр Литвиненко входить до складу журі, яке так суворо, але з розуміння судить команди.



Від імені нашого сайту хочу сказати  дякую глядачам та вболівальникам - за те, що прийшли та підтримали команди, організаторам – за проведену гру, командам – за гарне почуття гумору!
І на замітку всім іногороднім командам: Чернігів називають містом-музеєм просто неба, чернігівські собори та церкви залучають численних туристів із різних країн. Не проґавте можливість відвідати усі історичні місця нашого міста. Наш сайт  map.cn.ua  стане вам незамінним помічником та відмінним гідом, допоможе вам провести незабутню екскурсію по нашому місту.


Коментарі

 map.cn.ua (0)  

Меню


Архів


О проекте


Новости проекта


Лента изменений