запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Новый поиск - найдется все!

Опубликовано - 19.08.10 01:56

Good news, everyone!

Проаналізувавши статистику пошукових запитів, ми дійшли висновку, що існуючий пошук на сайті не задовольняє в повному обсязі наших користувачів.

Думали ми думали, і вирішили, що збільшення релевантності пошуку здатні забезпечити існуючі найбільші пошукові системи - Google та Яндекс.

Представляємо Вашій увазі наш оновлений пошук!
Зміни торкнулися як рядки пошуку в шапці сайту (тепер вона простіше,інту так і пошукових алгоритмів, що реалізуються сервером.

Оновлений рядок для пошукового запиту

Нами було прийнято рішення використовувати технології пошуку, пропоновані двома вищезгаданими пошуковими системами - AJAX API пошуку Google та Яндекс.XML
До всього власний пошук по сайту ми зберегли в незмінному вигляді. Можливо, ми запустимо ще одну систему пошуку, яка базується на повнотекстовій технології Sphinx. Необхідність її використання стане зрозумілою після подальшого аналізу пошукової активності наших користувачів.

Ввівши пошуковий запит у режимі "Спільний пошук", наш відвідувач тепер зможе вибрати найбільш відповідну видачу, скориставшись < ;/strong>.

Тематичні вкладки на сторінці пошуку

За допомогою систем Google та Яндекс можливе знаходженнябудь-якої інформації на нашому сайті, що знаходиться в індексі тієї чи іншої системи.

Для полегшення розуміння результатів, кожен блок оформлений відповідним чином і у видачі зліва має позначку (маркер) "компанії", "адреса", "товари", "новини", "акції" і т.п.

Маркери знайденої інформації

Знаходження адрес здійснюється за алгоритмом, що добре зарекомендував себе. Для цього:

У рядку пошуку необхідно переключитися на "Знайти адресу".
У полі "Вулиця" набрати назву вулиці (проспекту, провулка) без приставок вул. пр., пров. Система автоматично запропонує Вам підказку, якщо така є.
У полі "Будинок" - ввести номервдома (без символу №)

Оновлений рядок для пошуку адреси


Сподіваємося, що наш сервіс допоможе Вам знайти всю необхідну інформацію та зробить наш сайт зручним та ефективним інструментом у Ваших інтересах та бізнесі!

З повагою, команда map.cn.ua



Коментарі

 map.cn.ua (2)  

Меню


Архів


О проекте


Новости проекта


Лента изменений