запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Правила догляду за Міні Уггамі

Уггі стали найпопулярнішим взуттям на пострадянському просторі. Вони перевершують інші варіації чобіт своєю комфортністю, функцією теплообміну. Уггі, як і будь-яке зимове взуття, вимагають належного догляду. Вони зберігають ноги в теплі навіть при лютих морозах, протистоять сльоті, снігу.




Рекомендації з догляду


Їх легко зіпсувати, не тільки в плані зовнішнього вигляду, а й усередині. Догляд не потребує особливих зусиль, витрат, але треба приділяти цьому часу. Нижче наведені слушні поради для збереження первозданного виду чобіт тривалий період.

  • Спеціальна щіточка. Уггі потрібно періодично очищати від бруду, пилу. Краще це робити після кожного приходу з вулиці. Відмінно підійде для таких цілей щітки для замші. Надлишки бруду слід просто видалити та прочесати поверхню, для відновлення текстури матеріалу. Шкіряні моделі слід протирати м'якою щіточкою з усіх можливих, гранично обережно.

  • Уггі не терплять воду. Прати їх у машині заборонено, якщо вони виготовлені з натуральних матеріалів. Уггі можуть зменшитись у розмірі, деформуватися. Якщо немає іншої можливості почистити взуття, можна покласти його в сітчастий мішок і випрати в режимі «шерсть». Незважаючи на це, можливі плачевні наслідки. Краще просто протерти поверхню вологою ганчірочкою.

  • Правильний метод сушіння. Після очищення взуття слід правильно висушити. Не можна ставити уггі сохнути поруч із обігрівачем, батареями. Це загрожує їх деформацією, появою розлучень. Сушити потрібно за кімнатної температури. Якщо людина вранці йде на роботу/навчання, краще чистити уггі з вечора, за ніч вони встигнуть висохнути.

  • При ґрунтовному пранні угг, перед сушінням, засунути в них папір або шматочки газет. Вони вберуть у себе вологу, прискорять процес сушіння.

  • Усунення плям за допомогою оцту. Це чудовий засіб для боротьби із розлученнями, забрудненнями від пилу, слідів солі та інших реагентів, якими посипають дороги. Для приготування засобу потрібно взяти 4 ст.л. 7% оцту, розвести із 5 столовими ложками води. Поверхню взуття протерти приготовленою рідиною, ретельно висушити.

  • Виведення масляних розлучень. Для таких цілей підійде крейда, тальк, кукурудзяний крохмаль. Нанести вибраний засіб на місце забруднення, залишити на ніч.

Як усунути неприємні запахи, багатьом також невідомо. Уггі при регулярному носінні набувають смердючого аромату, бажано проводити санітарні процедури в кінці кожного сезону. Якщо цього не робити, є ризик розвитку в чоботях грибка та інших бактерій. Можна користуватись спеціальним аерозолем, або насипати всередину чобіт 1 ст. л. соди, затиснути халяву і струсити. Залишити на ніч, зранку висипати вміст взуття.


Які уггі варто купувати на зиму 2018-2019


Існує безліч моделей угг, але однією з найпопулярніших вважається міні. уггі. Вона підходить дівчатам будь-якого зросту, фігури. Це найлаконічніші, акуратніші чобітки, які не виглядають громіздко на нозі. Їхня довжина досягає щиколотки. Можна знайти таку модель у будь-яких колірних рішеннях, дизайні. Купити ugg classic mini за вигідною ціною не є проблемою. Компанія «Vse Krossovki» займається продажем угг від 1300 гривень. Підібрати розмір можна за допомогою розмірної сітки, досвідчені менеджери допоможуть із цим питанням. Якщо покупка в інтернеті буде першою, потрібно заздалегідь виміряти довжину стопи. Зробити це потрібно відповідно до наведених нижче порад.

1. Взяти аркуш паперу, стати на нього, бажано це робити після обіду. Тоді нога трохи набрякає, збільшується у розмірі.

2. Ногу обвести за контуром від великого пальця до п'яти.

3. Виміряти довжину рулеткою або лінійкою.

Доставка відбувається Новою Поштою післяплатою без передоплати або по повній оплаті на картку банку. Якщо замовлення було оформлено до 15.00, посилка їде до одержувача того ж дня. Кожен клієнт має право повернути товар протягом 14 днів з моменту отримання. Важливо, щоб взуття було в первозданному вигляді.

Модель ugg mini вважається популярнішою за класичну. Її легко чистити, особливо якщо чоботи темного кольору. Стилісти рекомендують купувати уггі базових кольорів, тоді їх легше поєднувати з рештою одягу. Білі або кремові відтінки – не найкращий варіант. Вони маркі, доведеться частіше чистити, вдягати у сонячну погоду.