запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Стрес рослин – причина низького врожаю

Сільськогосподарські культури іноді можуть відчувати стрес. Несприятливі погодні умови, інфекції, шкідники, обробка хімікатами — все це впливає на зростання та розвиток рослин. Через це суттєво падає врожайність. Головне завдання аграріїв у такій ситуації — допомогти рослинам впоратися зі стресовими факторами.

Отримати високий урожай можна лише завдяки правильному підходу до самої технології вирощування сільськогосподарської культури, грамотної організації системи харчування, а також активізації процесів росту та розвитку рослини.

Один із ключових етапів отримання хорошого врожаю — це правильне зростання та вегетативний розвиток. Здорова коренева система дозволяє рослині ефективно поглинати всі необхідні корисні речовини із ґрунту — забезпечує хороше зростання та формування інтенсивної вегетативної маси.

 

антистрес

 

Рослини, не пристосовані до певних широт та клімату, можуть страждати через мороз, посуху або екстремально високі температури. Для таких рослин дуже важливий додатковий догляд. Їм потрібно організувати правильну систему харчування та підтримувати правильний гормональний баланс. У цьому питанні на допомогу аграріям надходять рішення від компанії Stoller. Стимулятори та регулятори росту дозволяють таким рослинам адаптуватися до українських кліматичних умов та максимально розкрити свій генетичний потенціал. Вони допомагають впоратися зі стресом на всіх етапах життєдіяльності рослин: на початковому етапі проростання, у фазі активного росту та на фінішному етапі (цвітіння та плодоношення). Використання препаратів Stoller гарантує такі переваги:

 

  • розвиток потужної кореневої системи;
  • активний процес кущіння;
  • добру вегетативну масу;
  • активне утворення квітів та плодів;
  • підвищення імунітету та стресостійкості.

 

Останнім часом ЗМІ часто пишуть про загибель бджіл через використання фермерами небезпечних пестицидів. Продукція компанії Stoller абсолютно безпечна для людини, навколишнього середовища та бджіл. Антистресові препарати для рослин Stoller можна придбати на сайті .


Ці препарати створені на базі інноваційних досліджень, тому допоможуть стимулювати рослину до зростання та розвитку без шкоди для екології. Важливо пам'ятати, що бажаного ефекту вдасться досягти лише у разі комплексного підходу до вирощування сільськогосподарських культур.