запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Меблі з піддонів – ексклюзивні вироби для дому та саду

Піддони – універсальний вид транспортної тари, що використовується не тільки на складах чи магазинах для зберігання або переміщення товарів. Вони знайшли широке застосування у сфері виготовлення оригінальних та практичних меблів. Чому ці конструкції стали використовувати у цьому напрямі? Справа в тому, що не завжди є можливість знайти відповідні за розміром меблі, які будуть виглядати ексклюзивно і при цьому мати доступну вартість. Матеріал виготовлення піддонів – дерев'яні дошки, що дозволяє створювати з їх використанням екологічно безпечні елементи інтер'єру.


Основні переваги меблів із піддонів


Чому багато людей купують меблі з піддонів або замовляють її виготовлення? На це є кілька вагомих причин, які зумовлені перевагами подібних виробів.


Такі меблі є мобільними. Її легко переміщати з однієї точки кімнати до іншої, тим самим без необхідності залучення вантажників змінювати інтер'єр. Деревина, яка використовується для виготовлення піддонів, не піддається хімічній обробці, тому сумніватися в екологічності готових конструкцій не доводиться.


З піддонів виходять різні меблі: стільці, столи, ліжка, вішалки, дивани, зручні конструкції для саду, що відрізняються оригінальним дизайном. Універсальність матеріалу дозволяє при роботі з ним не обмежувати політ фантазії.


Особливості виготовлення


Якщо людина ніколи не користувалася меблями з піддонів, у неї може скластися думка, що вона виглядає неакуратно та грубо. Але таке уявлення про цю продукцію є помилковим. Перш ніж потрапити до покупця чи замовника, вироби проходять не один етап підготовки та обробки.


Спочатку деревну основу піддонів піддають шліфування. Ця процедура дозволяє зробити дерево гладким, надати йому естетично привабливого зовнішнього вигляду. Якщо меблі виготовляються за індивідуальним ескізом, піддони підганяють під потрібні розміри, завдяки чому готовий виріб повністю відповідатиме вимогам, що висуваються замовником.


На завершальному етапі обробки піддони грунтують і покривають лаком (або фарбують фарбою в потрібний колір). Всі ці дії спрямовані на продовження терміну служби готового виробу.


При виготовленні диванів або ліжок додатково використовується оббивна тканина, конструкції доповнюються ніжками, коліщатками та декоративними елементами, виготовленими з інших матеріалів.