запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Виробництво вафельних рушників із вафельного полотна - особливості виробів

Призначення рушників на кухні зрозуміле кожному. Їх використовують для протирання посуду, столових приладів, різних поверхонь і не тільки. Рушники шиють із різних матеріалів, але найбільш поширеним все ж таки виступає вафельний текстиль або вафельне полотно.

Переваги вафельного текстилю для пошиття рушників

Важко сказати точно про те, коли почали шити кухонні рушники у промислових масштабах, оскільки в історії про це нічого не сказано. Але можна з упевненістю стверджувати, що виробництво було організовано понад сотню років тому. Вафельний текстиль став у пріоритеті для пошиття рушників через наявність у нього таких важливих споживчих якостей:


Остання важлива якість – це доступність. Придбати набір рушників під силу кожній домогосподарці.


Види вафельного полотна для виробництва рушників


Багато проданих
скатертні тканини оптом і в роздріб також шиють із вафельного полотна. Тож одним лише виробництвом рушників справа не обмежується. У роботі задіяні такі види вафельного полотна:

    Гладкофарбований. В цілому матеріал відрізняється практичністю, але його прання повинне відбуватися лише при високій температурі;
  1. Сурове. Сировиною для виробництва вафельного полотна є невибілені нитки. Суворе полотно відрізняється сіро-бежевим відтінком. Воно жорстке і тому скатертини з нього шиють у поодиноких випадках. Суворе вафельне полотно застосовують у промисловості;
  2. Вибілене. Його попередником є ​​суворий трикотаж. Поглинаючі властивості одними з найкращих.


Чи має рушники з вафельного полотна мінуси


Якщо розглядати вафельне полотно у рамках виробництва кухонних рушників, то недоліків у нього знайти не вдасться. Як і будь-якого іншого текстилю, структура починає руйнуватися за кілька років. Щоб продовжити термін служби рушників, виробники прошивають вироби краєм. В результаті воно не кришиться і не розтягується.


Покупка рушників, скатертин і не тільки


Як правило, пара рушників повинні бути присутніми на кожній кухні, де час від часу ведеться кулінарна діяльність. Якщо їх немає, то варто виправити такий недогляд. На сайті магазину "Текстиль Контакт" вони є у вільному продажу. Відрізняються розмірами, зовнішнім виглядом, а також рядом властивостей. Ціна вказана відразу, а також розміщені зображення виробів.