запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Кухонний гарнітур із ламінованої ДСП


 

Меблі для кухні з ДСП – це бюджетний та недовговічний варіант. Однак якщо використовувати з цією метою ДСП із захисним ламінованим шаром, то вийде добротний матеріал стійкий до вологи та механічних пошкоджень. До того ж, ціна в Києві на ламіноване ДСП в інтернет-магазині Plittorgservis.com.ua набагато нижча, ніж на інші якісні матеріали.


Які мають бути ідеальні меблі для кухні?


Кухонний гарнітур – це меблі, які активно використовуються протягом усього дня. До того ж, вона піддається впливу пари, високих температур та частим забрудненням. Вона має бути стійкою до вологи, легко митися, довго зберігати свій
початковий вигляд і витримувати інтенсивні механічні навантаження.


Крім цих якостей важливі також місткість та естетичний зовнішній вигляд меблів.


Місткість потрібна для того, щоб зручно розташувати продукти, спеції, посуд і кухонну техніку, що довго зберігаються. Також гарнітур повинен бути достатньо міцним, щоб витримати вагу посуду та іншого кухонного начиння.


Щодо естетичності зовнішнього вигляду, то сучасна кухня має бути гармонійною і водночас функціональною. Для виготовлення гарнітура кольору та матеріали підбираються відповідно до дизайну інтер'єру кухні. Тому вони повинні дозволяти втілити задумані форму та колір без втрати якості.


Плюси та мінуси кухонного гарнітура з ЛДСП


Перша та найголовніша перевага гарнітура з ламінованої ДСП – демократична ціна. Враховуючи, що при виготовленні плит використовувалися дерев'яні стружки та смоли, ціна ламінованої ДСП набагато нижча за собівартість цільного деревного листа. А від звичайної ДСП така плита вигідно відрізняється тим, що її поверхня шляхом гарячого пресування нанесена спеціальна полімерна плівка, що захищає від вологи. До того ж таке покриття робить матеріал безпечнішим, перешкоджаючи виділенню формальдегідної пари.


Для фасадів гарнітура ЛДСП є оптимальним варіантом. Вона легка і дозволяє втілити будь-який колір чи текстуру. Найчастіше такі плити виготовляються з поверхнею, що імітує натуральну деревину. Однак сучасні варіанти мають на увазі створення незвичайних колірних ефектів. Можна замовити гарнітур із глянсовою або насиченою матовою поверхнею. Таким чином, при невеликих витратах можна створити цікавий і дорогий на вигляд дизайн кухні. А купити ДСП у Києві можна тут http://www.plittorgservis.com.ua/dsp">http://www.plittorgservis.com.ua/dsp

Але варто пам'ятати, що ламінат або меламінова плівка можуть деформуватися під тривалим впливом високих температур. Тому рекомендується розташовувати кухонні меблі з ЛДСП таким чином, щоб вони не знаходилися поблизу духової шафи або варильної поверхні.