запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Тур в інший світ з компанією «Go2chernobyl»

Чорнобиль - одне з небагатьох місць на Землі, звідки люди вже не повертаються колишніми. Чорнобильська зона – це інша реальність, світ у світі, місто-примара. Нині це вже частина світової культури, адже про Зону серед любителів занедбаних місць у всьому світі ходить чимало міфів. За мотивами катастрофи 1986 року вже створено чимало книг та комп'ютерних ігор, шанувальники яких мріють знайти тут незвичайних тварин та природні аномалії. Що ж насправді можна побачити тут, колись зовсім молодому місті, побудованому спеціально для робітників ЧАЕС, якому довелося стати легендою?

 

5 екстремальний тур до Чорнобиля

 

Що чекає на туриста за порталом в інший світ – за КПП «Дитятки», де востаннє пояснять правила поведінки в зоні? Вони побачать кинуті ніби вчора речі, порожні квартири, з яких люди зникли, здавалося б, в одну мить, і куди ще сподівалися колись повернуться. Гойдалки, на яких нині гойдається лише вітер, а навколо шепочеться тисячами голосів тиша, що говорить... І буйство зелені, що проникає всюди, адже нині тут - царство природи. На перший погляд здається, що тут і правда – зона відчуження, світ, що навіки застиг у стрибку. Але життя продовжує текти тут своєю, особливою чергою: працюють пропускні пункти, зеленими вулицями ділово поспішають кішки, з 30-кілометрової зони не бажають їхати старі. До того ж – із Чорнобилем щодня знайомляться тисячі туристів, які бажають побачити це дивовижне місце, здатне багато чого навчити. А журнал «Форбс» назвав Чорнобиль найекстремальнішим і найнезвичайнішим місцем для проведення свого дозвілля.

Екскурсія до Чорнобиля – це поїздка, яка ніколи не забудеться. І для тих, хто завжди мріяв побувати на іншій планеті, залишаючись при цьому на Землі, варто зважитися сюди приїхати. Компанія Go2chernobyl вже 7 років допомагає туристам побачити Зону, і при цьому не нашкодити своєму здоров'ю. Гіди створили туристичні доріжки, пройшовши які можна відчути світ Зони і побачити всю її красу. Рівень радіації ними настільки низький, що неспроможний пошкодити організму людини. До того ж, екскурсійну групу супроводжують справжні сталкери з Go2chernobyl, бібліотеки на ногах, які розкажуть туристам про Зону набагато цікавіше, ніж комп'ютерні ігри.

Що потрібно зробити, щоб поїхати до Чорнобиля з «Go2chernobyl»?

 

  1. Вибрати екскурсію: одноденну, дводенну або індивідуальну.
  2. Заповнити заявку на сайті go2chernobyl.com
  3. Якщо заявка заповнена за 30 днів до дати туру, туристи отримують знижку 25%. Також на тур діє правило – 5 туристів їдуть за ціною чотирьох!
  4. Приготувати фотоапарат, камеру та заряд бадьорості.