запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Спецтехніка: чому прості вантажні шасі вже не мають попиту в роздрібних продажах?

машини спецтехніки


Сучасні підприємства, що використовують для роботи вантажну автотехніку, все рідше хочуть купити такі готові типові рішення, як вантажний автомобіль, самоскид або шасі.

Специфіка така, що для виконання робіт необхідна складніша за конструкцією спецтехніка, тобто будь-яке шасі використовується як базове для монтажу на нього спеціалізованого навісного обладнання, а комерційний транспорт переобладнається під певне галузеве рішення.

 

 

 


На практиці це відбувається таким чином:

  • для перевезення бетону купують вантажний автомобіль із змішувальним барабаном, званим автобетонозмішувачем (у простому побуті – міксером)
  • для медичних установ легковий та вантажний комерційний транспорт переобладнають під санітарні автомобілі (машини швидкої допомоги), доповнюючи салони необхідною медспецтехнікою (ноші, кардіографи, ШВЛ, дефібрилятори тощо), меблями, засобами аудіо- та відеозв'язку
  • для силових відомств легкові, вантажні та позашляхові автомобілі оснащуються всім необхідним для створення патрульних авто та машин для перевезення спецконтингенту (автозаки)
  • енергетичні компанії використовують аварійно-ремонтні майстерні, вахтові автобуси (бригадні автомобілі), екскаватори планувальники, автогідропідйомники (автовишки)
  • у будівництві для вантажних робіт на висоті використовують кранову техніку та підйомні механізми (автокрани, крани-маніпулятори)
  • для комунальних служб вантажні машини доповнюють сміттєвозними бункерами, а для прибирання снігу та льоду взимку – солерозкидачами та снігоочисними відвалами
  • перевезення ПММ виконують на бензовозах – це автомобілі із встановленими на них спеціальними автоцистернами. До того ж, сучасні бензовози не лише перевозять паливо, а й можуть проводити його роздачу та облік (як, наприклад, пропозиція щодо нових автопаливозаправників 5-30 кубометрів від Заводу спецтехніки Техкомплект)
  • і ще безліч прикладів, коли типова вантажна та легкова автотехніка оснащується навісними пристроями, підйомними механізмами, додатковими аксесуарами. Таке переоснащення дає можливість створювати унікальні галузеві рішення, що дозволяють перейти вашому бізнесу на новий рівень розвитку та ефективності.

автогідропідйомник телескопічний автоцистерна< /p>

 

Виробництво та продаж спецтехніки – Україна звертається до Заводу спецтехніки Техкомплект

Національне підприємство Техкомплект працює в автобізнесі понад 20 років. За ці роки від простого продавця українських та російських шасі компанія виросла у серйозного галузевого гравця, який пропонує як типові, так і унікальні галузеві продукти на базі легкового та вантажного автотранспорту. Заводські потужності підприємства розташовані у Київській та Полтавській областях. Тут виконують:

  • виробництво кузовів самоскидів з тристороннім розвантаженням, фургонів під вахтівки та майстерні, автоцистерн для паливозаправників та асенізаторських машин
  • переобладнання автотехніки під санітарні, патрульні, інкасаторські та інші типи спецавтомобілів
  • монтаж автогідропідйомників, сміттєвозів, автобетонозмішувачів, екскаваторівпланувальників, кранової техніки європейського та азіатського виробництва на українські, білоруські та західноєвропейські вантажні шасі.