запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Бізнес-сувеніри: види та вимоги

Імідж компанії формує кожна дрібниця. Лояльність та повага партнерів, клієнтів і навіть потенційних конкурентів можна завоювати не лише якісною роботою, а й уважним ставленням до них. Саме тому більшість компаній мають бюджет на брендовані бізнес-сувеніри. Їх прийнято вручати на свята, під час акцій, після покупки. Як кажуть, дрібниця, але приємно.

 

Основні види сувенірів


Особливість такої продукції в тому, що вона обов'язково містить логотип фірми, яка замовила її виготовлення. Нанести його можна на різні предмети. Однак найпоширенішими та універсальними варіантами є такі:

  • кружки — це практичний презент, який завжди стане в нагоді. Замовити друк на гуртках у Києві uson.com.ua можна за посиланням;

  • брелоки — вони знадобляться як додатковий подарунок співробітникам на будь-яке свято. Це універсальний презент, який можна вручити і жінкам, і чоловікам;

  • пакети — як самостійний сувенір вони, навряд, можуть виступати, зате їх можна використовувати як додатковий рекламний засіб. Видаючи клієнту брендований пакет під час купівлі товару, можна розповісти про компанію великій кількості людей. Головне — це, щоб його дизайн був яскравим і таким, що привертає увагу, таку друк на пакетах у Києві здійснює компанія Uson;

  • ручки — багатьом знайома проблема, коли потрібно щось записати, а під рукою немає ручки. Якщо подарувати її клієнтові, він буде дуже вдячний. До того ж, щоразу використовуючи ручку, він згадуватиме про фірму і за необхідності звернеться знову.


Вибір бізнес-сувенірів дуже різноманітний. Надрукувати логотип можна також на футболках, кепках, тканинних сумках.


Вимоги до сувенірів


Якасна сувенірна продукція має нести маркетинговий заряд. Тому логотипи та контактні компанії мають бути на ній обов'язкові. Але не варто робити їх нав'язливими. Брендована продукція обов'язково зацікавить третіх осіб, які можуть стати новими клієнтами.
Важливо, щоб корпоративний подарунок був ще й потрібним. Наприклад, якщо фірма займається продажем комп'ютерів, може подарувати своїм співробітникам флешки з логотипом. Хороший варіант — візитниці, термоси, записники. І, звичайно ж, сувеніри мають бути недорогими. Це не персоніфікований подарунок, а приємна дрібниця, яка допоможе компанії стати відомою.
Якщо ви підприємець-початківець або великий бізнесмен, задумайтеся про придбання сувенірної продукції для своєї компанії. Вкладені кошти дозволять сформувати правильний імідж та залучать нових клієнтів.