Для кухні чи виробництва потрібна мийка. Вона забезпечує чистоту та гарантує дотримання гігієнічних норм. Правильно підібрана ванна мийна спрощує весь процес роботи. Вона, як і інше торгове обладнання, потрібна різним за потужністю підприємствам. Вартість конструкцій безпосередньо залежить від матеріалу виготовлення, розмірів та призначення.
Підбір мийного обладнання
Мийка постійно взаємодіє з водою, а тому оптимальний варіант для професійного обладнання – конструкція із нержавіючого металу. Мийні ванни підійдуть для установки в цеху, на складі або професійній кухні. У її виготовленні використовують спеціальну сталь. Вона не іржавіє і не втрачає свого вигляду навіть при тривалому використанні.
Основні переваги миття:
компактність;
безпека, якщо мийку використовують для розморожування продуктів;
легкість у догляді, тому що не потрібне використання спеціальних засобів для чищення.
Серед переваг миття – повна герметичність. Ванна відрізняється міцністю, що дозволяє віднести її до довговічного обладнання.
Мийні ванни відрізняються за розміром. Мінімальні параметри: висота близько 850 мм, довжина 500 мм та глибина 600 мм. Для великих підприємств стануть у нагоді ванни з кількома секціями.
Необхідне торгове обладнання
Під час облаштування магазину або торгової точки потрібно закупити мінімальну кількість обладнання. На склад знадобляться стелажі для зберігання, а для персоналу шафки. У зал знадобляться різні види стелажів, полиць та вітрин. Додатково потрібне холодильне обладнання, якщо у магазині планується продаж продуктів харчування.
Специфіка магазину безпосередньо впливає на кількість та якість обладнання. Надійне торгове обладнання виконане з міцних матеріалів. Вони витримують навантаження, швидко очищаються і втрачають зовнішній вигляд з часом. Їхня практичність і універсальність у пріоритеті при покупці.
Нержавіюча сталь – оптимальний варіант. Матеріал, який не схильний до появи іржі, прослужить максимальний термін. Він гарантує, що меблі не доведеться постійно ремонтувати або змінювати її окремі деталі.
Торгове обладнання, як стелажі чи шафи, вибирають під розміри зали. Сучасні варіанти найчастіше виготовляють за принципом модульних конструкцій. Стелажі при необхідності вдасться встановити в потрібній послідовності, щоб оптимізувати простір і створити цілісну конструкцію.