запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Техніка Apple та можливі проблеми


Комп'ютери та смартфони від компанії Apple є найпопулярнішими на сучасному ринку. Вони поєднують у собі надійність, функціональність та стильний дизайн. Однак навіть із яблучними гаджетами, які коштують чималих грошей, час від часу виникають проблеми. З чим, можливо, доведеться зіткнутися власникам техніки Apple, ми з'ясуємо цю статтю.

 

Несправності з ноутбуками

 

Макбуки різного року випуску мають апаратні дефекти та концептуальні недоліки. Деякі з них допоможе усунути ремонт Macbook у м. Київ. Найпоширенішими проблемами є:

  • Низька швидкість роботи. На це страждають моделі 2010 року і раніше. Вони комплектувалися процесорами Core 2 Duo, які швидко перегрівалися та гальмували систему.

  • Збій прошивки EFI. Проблема виникає рідко, проте дуже серйозна. Через неї неможливо здійснити запуск системи. Єдине рішення — це випоювання мікросхеми та перепрошивка.

  • Поломка графічного адаптера. Її причиною є перегрів ноутбука. Це досить часто, адже система охолодження забивається пилом у процесі експлуатації. Для відновлення нормальної роботи комп'ютера потрібна повна заміна адаптера.

Варто згадати, що ноутбуки Apple бояться механічних пошкоджень. Будь-яке падіння та удар можуть призвести до серйозних наслідків. Убезпечити техніку можна за допомогою чохлів.

 

Проблеми з телефонами

 

Айфони різних поколінь мають безліч недоліків, що виникають у процесі їх використання. Для шостого покоління гаджетів характерне зависання сенсорного екрану — він просто не реагує на торкання пальців. Вирішити проблему, можливо, допоможе звичайне скидання налаштувань. Якщо ж ні, то необхідно здійснити професійний ремонт iPhone 5 в Re:store< /a>.


Айфон 6 — це дуже делікатний пристрій, адже його товщина складає всього 6,9 мм, а вага — 129 гр. Багато користувачів зіткнулися з тим, що гаджет гнувся у кишенях та сумках. Відремонтувати такий пристрій просто неможливо. Проте в офіційному магазині після діагностики провадять заміну телефону на новий.


Іноді айфони відмовляються бачити СІМ-картки. Якщо це сталося, то насамперед варто переконатися, що вона не має дефектів та забруднень. Якщо первинний огляд показав, що все з карткою в порядку, варто включити і вимкнути режим польоту. Зазвичай, ця нехитра маніпуляція допомагає.


З технікою, у тому числі від яблучної корпорації, завжди відбуваються неприємні сюрпризи. Усунути проблеми самостійно — не найкраще рішення. Правильніше віддати гаджет у ремонт до професіоналів.