запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

3 головних помічника ресторатора-початківця


Підприємці, які вперше зіткнулися з покупкою обладнання для ресторану, зазвичай не можуть зробити правильний вибір, купуючи невиправдано потужне або, навпаки, недостатньо продуктивне рішення.

 

Разом з консультантами інтернет-магазину “ТехСнаб” ми позначили пристрої, які мають з'явитися на кухні нового ресторану насамперед.

Асортимент - перевага нових закладів


Чим більше різноманітних позицій у меню, тим простіше зробити замовлення відвідувачеві. У формуванні асортименту вам допоможе пароконвекційна піч – ці моделі вважаються найбільш універсальними і дозволяють готувати м'ясо та рибу, овочі та гарніри, випічку та кондитерські вироби.

 

Обробка інгредієнтів парою в процесі приготування робить блюдо максимально соковитим і ніжним, а скоринку – хрусткий. Особливе розташування вентиляторів усередині камери забезпечує рівномірний розподіл гарячого повітря, тому продукти пропікаються з усіх боків.

 

Такі моделі створюються з турботою про кулінарі – дверцята обладнані склом для контролю над процесом, а вбудоване підсвічування відкриває огляд на блюдо без необхідності постійно хапатися за дверцята, випускаючи гаряче повітря з камери.

Тільки добірні інгредієнти


Сучасний холодильник шафа – технологічне обладнання, яке легко налаштувати під будь-які потреби. Залежно від типу продуктів, їх запасу, вимог до температури зберігання можна знайти відповідну та ефективну модель.

 

Виходячи з місця встановлення, вибирайте:

  • закриті моделі. Підходять для установки на кухні, характеризуються місткістю та традиційним дизайном з непрозорими дверцятами;

  • вітрини. Розміщуйте їх у залі, акцентуючи увагу гостей на тій чи іншій позиції;

  • об'ємні конфігурації. Якщо площа дозволяє, монтуйте один агрегат високої місткості замість кількох із скромнішими морозильними камерами.

 

Вибирайте пристрої з мінімальним енергоспоживанням, щоб заощадити на комунальних послугах, оскільки холодильна шафа працює цілодобово, незалежно від графіка закладу.

Професійні печі для оригінальних страв


Серед популярних пошукових запитів у середовищі рестораторів лідирує конвекційна піч купити, проте про функціональний і компактний гриль багато хто забуває. А він здатний суттєво прискорити обслуговування клієнтів та порадувати їх соковитими стравами з мінімальною кількістю жиру.

Для гостей, які піклуються про фігуру та дотримуються принципів ПП, розробіть меню на грилі або готуйте в конвекційній печі. Остання зробить це з мінімальною участю кухаря, а гриль можна використовувати для невеликих замовлень чи поодиноких порцій.