Підприємці, які вперше зіткнулися з покупкою обладнання для ресторану, зазвичай не можуть зробити правильний вибір, купуючи невиправдано потужне або, навпаки, недостатньо продуктивне рішення.
Разом з консультантами інтернет-магазину “ТехСнаб” ми позначили пристрої, які мають з'явитися на кухні нового ресторану насамперед.
Асортимент - перевага нових закладів
Чим більше різноманітних позицій у меню, тим простіше зробити замовлення відвідувачеві. У формуванні асортименту вам допоможе пароконвекційна піч – ці моделі вважаються найбільш універсальними і дозволяють готувати м'ясо та рибу, овочі та гарніри, випічку та кондитерські вироби.
Обробка інгредієнтів парою в процесі приготування робить блюдо максимально соковитим і ніжним, а скоринку – хрусткий. Особливе розташування вентиляторів усередині камери забезпечує рівномірний розподіл гарячого повітря, тому продукти пропікаються з усіх боків.
Такі моделі створюються з турботою про кулінарі – дверцята обладнані склом для контролю над процесом, а вбудоване підсвічування відкриває огляд на блюдо без необхідності постійно хапатися за дверцята, випускаючи гаряче повітря з камери.
Тільки добірні інгредієнти
Сучасний холодильник шафа – технологічне обладнання, яке легко налаштувати під будь-які потреби. Залежно від типу продуктів, їх запасу, вимог до температури зберігання можна знайти відповідну та ефективну модель.
Виходячи з місця встановлення, вибирайте:
закриті моделі. Підходять для установки на кухні, характеризуються місткістю та традиційним дизайном з непрозорими дверцятами;
вітрини. Розміщуйте їх у залі, акцентуючи увагу гостей на тій чи іншій позиції;
об'ємні конфігурації. Якщо площа дозволяє, монтуйте один агрегат високої місткості замість кількох із скромнішими морозильними камерами.
Вибирайте пристрої з мінімальним енергоспоживанням, щоб заощадити на комунальних послугах, оскільки холодильна шафа працює цілодобово, незалежно від графіка закладу.
Професійні печі для оригінальних страв
Серед популярних пошукових запитів у середовищі рестораторів лідирує конвекційна піч купити a>, проте про функціональний і компактний гриль багато хто забуває. А він здатний суттєво прискорити обслуговування клієнтів та порадувати їх соковитими стравами з мінімальною кількістю жиру.
Для гостей, які піклуються про фігуру та дотримуються принципів ПП, розробіть меню на грилі або готуйте в конвекційній печі. Остання зробить це з мінімальною участю кухаря, а гриль можна використовувати для невеликих замовлень чи поодиноких порцій.