запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Вибираємо морозилку для дому: оптимальні параметри


< /p>


Власникам дач та підсобного господарства знайома ситуація, коли врожай не вдається вчасно заготувати на зиму і він просто псується у коморі. Найшвидший спосіб зберегти продукти — заморозити їх. Морозильні відсіки холодильників що неспроможні вмістити великий обсяг провізії, тому доводиться забезпечувати додаткове місце зберігання їжі. Щоб не помилитися з вибором морозильної камери, потрібно розібратися в її головних характеристиках.

Дизайн та обсяг


Перше, на що звертають увагу при виборі великої техніки - її дизайн. Морозилки бувають вбудовуваними та окремими, а також вертикальними і горизонтальними. Місткість агрегату підбирають з урахуванням кількості членів сім'ї. Для 4 осіб достатньо до 200 л. Обсяг продуктів, який вмістить така камера морозильна залежить від розташування. агрегату у просторі. У пристрій, розміщений горизонтально, увійде більше провізії.

Клас


Наскільки довго м'ясо та овочі будуть залишатися придатними до їжі, залежить від температури в камері, яка безпосередньо пов'язана з класом приладу.

Одна зірочка означає, що температура не опускається нижче 6 °C, тобто термін збереження продуктів не перевищує 7 днів. Максимальна кількість зірок — 4. Температура таких камер опускається нижче —18 °C, а запаси можуть зберігатися рік.


Параметр потужності вимірюється в кілограмах продуктів, які можна заморозити за 24 години. Мінімальне значення — 5 кг/добу, оптимальне — 15 кг/добу.

Спосіб керування


Часи, коли механічне управління було справді надійнішим, давно минули. Тепер електронні системи значно краще справляються з усіма завданнями. Передові технології дозволяють підключати морозильну камеру Bosch до смартфона та коригувати параметри агрегату дистанційно.

Додаткові можливості


Додаткові функції, які можуть полегшити експлуатацію приладу, — це швидке заморожування та система No Frost. У першому випадку температура в морозильному відсіку різко знижується до мінімального значення при завантаженні теплої (вище 0 °C) їжі. Це попереджає підтавання продуктів, а отже, зберігає термін їхньої придатності.

Друга функція забезпечує автоматичне розморожування, що дозволяє заощадити час на обслуговуванні агрегату.