запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Обираємо найкращі подарунки на Новий Рік

Новорічні подарунки подають із визнанням. Будь-хто, хто подарує такий презент, обов'язково буде винагороджений – його старання будуть оцінені. В останні роки все більше затребувані персоналізовані подарунки, за якими видно, що той, хто дарує, доклав багато зусиль при виборі. Інтернет-магазин «Свято SHOP» пропонує найкращі подарунки на Новий Рік, які виконані з любов'ю та обов'язково піднімуть настрій. У каталозі представлені презенти для всієї родини, колег та друзів, ділових партнерів та коханих. Бажаємо вам щасливого свята!


Найпопулярніші новорічні подарунки року для сім'ї, жінок, чоловіків, дітей, дідуся чи бабусі. Не меншим попитом користуються презенти для партнерів та співробітників. Смішні штучки воліють також дарувати друзям, родичам та другим половинкам.

Особливості новорічних подарунків


Новий рік – це сімейне свято, на яке хочеться не лише отримувати подарунки, а й порадувати найдорожчих та близьких. Час подякувати, згадати або просто подарувати, тому що різдвяні презенти приносять задоволення. Не варто ставитись до цього надто серйозно і витрачати нечувані суми. Набагато приємніше отримати щось миле і кумедне, ніж дорога річ, яка зобов'язує.


Різдво – це момент вручення подарунків, коли ви відразу дізнаєтеся про те, кому ви небайдужі або дорогі. Замовляйте якісні. Але недорогі презенти у нашому інтернет-магазині. Ми маємо низку переваг перед конкурентами:

  • ми серйозно налаштовані на те, щоб допомогти з вибором;
  • у нас є величезний вибір для чоловіків, жінок та дітей;
  • у нас є відповідна святкова подарункова упаковка;
  • ваша покупка у нас швидка, зручна та безпечна.


Новорічні подарунки для жінок


Найпопулярніші презенти, які приносять задоволення, особливо жінкам – це класика. Подарунок набуває значущості, якщо він персоналізується. Ми спеціалізуємося на цьому і допоможемо зробити правильний вибір з огляду на вік, хобі та особисті уподобання покупця.


Бачачи своє ім'я на гравіювання, будь-яка жінка буде зворушена і обов'язково оцінить старання. Найпростіші подарунки для жінок на Новий рік – це іменна ручка, подушка або келихи, які прикрасять святковий стіл.


Кращі презенти для чоловіків


Щодо новорічних подарунків для чоловіків, цього року ми особливо зосередилися на презентах, які розслаблюють та викликають винятково позитивні емоції. Різдвяний подарунок, який віддає належне тій людині, яка цілий рік дбала про своїх близьких, працюючи не покладаючи рук. Будь то чоловік, батько, найкращий друг, дідусь чи діловий друг. Кожен із цих людей заслуговує на те, щоб отримати подарунок, який чіпає.


Подарунки для значних людей


Новий рік це найкращий час, щоб показати комусь, що він важливий для вас, і ви цінуєте його. Будь то бабуся або дідусь, бізнес-клієнти або колеги, піднесіть їм кумедну річ, яка нагадуватиме про вас і радуватиме. Деякі різдвяні подарунки можуть бути дуже простими, наприклад, вітальні листівки на Різдво або особливі календарі.


Звичайно, у вашому житті є колеги по роботі, які супроводжують вас щодня у діловому житті, з якими ви працюєте разом, п'єте каву. Коли цей співробітник зненацька отримує від вас різдвяний подарунок, це, по-перше, знак найвищої вдячності. Це, безумовно, зробить майбутню співпрацю ще приємнішою


Наша пропозиція


У каталозі інтернет-магазину «Свято SHOP» представлені недорогі новорічні подарунки з докладним описом, що полегшує вибір. Найбільш затребувані подарункові шоколадні набори у вигляді «Веселої аптечки» або «Рецептів для щастя». Також можна піднести своїм колегам Shokophon – шоколадний айфон в оригінальній упаковці. Відмінний корпоративний варіант – іменні гуртки.


Для друзів та близьких можна прикупити фартухи із зображенням торса накаченого чоловіка чи дівчини у сексуальній білизні. Для дітей буде незамінний набір чашка та тарілка з улюбленим мультяшним героєм. Друзі оцінять п'яні склянки для віскі, кулю провісник або подарунковий набір сомельє.

Залишайте заявку на оригінальний подарунок і ми передзвонимо для уточнення деталей співробітництва. У нас зібрано все найкраще та недороге. Ми не завищуємо вартість, незважаючи на високий рівень сервісу. Доставку організуємо до будь-якого міста України. Використовуємо якісний пакувальний матеріал, що унеможливлює пошкодження при транспортуванні.