запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

7 рад: як продовжити експлуатаційний термін квадроциклу

 

У перший рік після покупки квадроцикл служить як новий годинник. Однак згодом, починає барахлити ходова, погіршується зовнішній вигляд. Тому ми підготували для наших читачів нескладні рекомендації, завдяки яким можна продовжити експлуатаційний термін квадроцикла та зберегти його привабливий екстер'єр.

 

7 порад: як продовжити життя квадроциклу

 

  1. Регулярне та якісне миття – обов'язковий пункт. Завдяки цьому пункту ви зможете вчасно виявити несправності та збережете максимальну привабливість агрегату. Спочатку, звичайно, змивайте агрегат від великих шматків бруду, а потім користуйтеся шлангом.

  2. Регулярно змінюйте технічну олію. Адже від цього залежить сума майбутнього ремонту.

  3. Контролюйте тиск у шинах квадроцикла. Гума – є важливим елементом цього транспортного засобу. Тому якщо тиск у шинах знижується, ви обов'язково відчуєте будь-яку нерівність під час поїздки. А це у свою чергу принесе не лише дискомфорт, а й негативно вплине на стан підвіски.

  4. Слідкуйте за станом повітряного фільтра. Пам'ятайте, що двигун працює, якщо отримує паливо, повітря та іскру. Інакше робота двигуна буде неефективною, підвищиться витрата палива.

  5. Вчасно змінюйте свічки запалювання. Іскра потрібна для правильної роботи агрегату. Отже, якщо заправляти транспортний засіб дешевим паливом і вчасно не змінювати повітряний фільтр, свічки швидко накриються.

  6. Заправляйтеся якісним паливом. Перед тим, як придбати квадроцикл, добре подумайте над подальшими витратами. Адже не дарма кажуть: «любиш кататися, люби та саночки возити». Вам доведеться надалі подумати про ремонт, деталі, купувати нову гуму на квадроцикл. До речі, ось за цим посиланням можна підібрати хорошу гуму на квадроцикл.

  7. Не забувайте про періодичне мастило. Будь-яка модель квадроцикла має багато елементів, які постійно працюють. Отже, вони вимагають змащення. Якщо це не робити, елементи не зможуть нормально функціонувати. Тому, якщо ви хочете плавно керувати кермом, радимо придбати мастило.

У якому інтернет-магазині можна придбати шини для квадроцикла з доставкою по Україні

 

Купити шини для квадроцикла в Україні вигідно на сайті інтернет-магазину ShinaDiski. Тут можна підібрати шини за розміром та брендом, а головне за ціною від виробника. Компанія надає гарантію та вигідні знижки.

 

Крім того, на сайті є не тільки шини для квадроцикла, а й гума по марці авто , акумулятори, диски, кріплення.