запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Чи вигідно оформлювати онлайн кредит? Усі «за» та «проти»

У багатьох людей укоренилася думка, що кредит - це зло. Давайте розберемося, кому кредити протипоказані, а хто може взяти онлайн-кредит із вигодою для себе. А також зрозуміємо чому кредитори знижують ставки за кредитами.

Чому онлайн кредит - це вигідно?

< /strong>


Чи помітили ви, що нові мікрофінансові організації України з'являються щомісяця? У цьому немає жодного секрету – попит народжує пропозицію. Головне визначитися з вибором МФО, а допоможе в цьому сервіс skywards.com.ua, який надає можливість оформити онлайн кредит на карту. Також на сайті представлені всі найбільш популярні мікрофінансові організації з детальним описом пропонованих послуг, контактними даними та можливістю швидко залишити заявку на позику. Завдяки зручній системі пошуку, дозволяє відфільтрувати пропозиції щодо умов надання (без відмови, без відсотків, на тривалий термін, з поганою кредитною історією тощо) ви зможете швидко знайти найбільш оптимальний для вас варіант кредиту.


Загалом, відсоток по онлайн позиці вище, ніж банківський відсоток. Але сума кредиту набагато нижча за банківську, а термін виплат ви визначаєте самі: 3 дні, тиждень, місяць. Таким чином, високий відсоток ви навіть можете не помітити, оскільки не заплатите більше, ніж могли б заплатити в банку. До того ж, кількість кредиторів стає дедалі більшою, а з ним і конкуренція, тому відсотки навмисно знижують, щоб залучити клієнтів. Іноді відсоток на перший кредит становить лише 0,01%!

Кому вигідно брати онлайн позики?


Миттєвий кредит на картку
видається на будь-які потреби. При оформленні вас не спитають «Куди ви витратите гроші?». Але оформляючи мікрокредит, треба пам'ятати, що його сума невелика, тому такі кредити беруть люди, які не купують квартиру чи машину.


Найчастіше онлайн кредити беруть у таких випадках:


  • потрібно терміново пройти медичне обстеження, на яке гроші в поточному місяці не передбачено, а до зарплати ще далеко;

  • якщо в магазині знижка на пальто, залишилося лише три дні до кінця акції, а зарплата лише через 7 днів;

  • якщо потрібно купити онлайн курс або оплатити тренінг у період максимальної знижки, а вільних грошей на даний момент немає;

  • якщо треба купити техніку в подарунок до Нового року, а премію дадуть лише наприкінці січня.


Насправді ситуацій, у яких нам терміново потрібні гроші буває безліч. Ми навели найпоширеніші. Ви ж можете витрачати гроші куди хочете, але треба пам'ятати, що кредит необхідно віддавати і треба розрахувати свій дохід так, щоб усі залишилися задоволеними.

Кому краще не брати онлайн кредит?


Кому однозначно не рекомендується брати кредит, то це людям, які розуміють, що не зможуть повернути кредит чи це буде дуже складно. А також тим, хто хоче за допомогою позики онлайн вирішити всі свої грошові проблеми одним махом.


Важливо розуміти: онлайн кредит не дадуть вперше на 10 000 гривень або навіть на 5 000. Максимум - 2-3 тисячі. Якщо ви систематично берете позику в одного кредитора, то сума може досягати 10 - 15 000 гривень.


Тому тверезо оцініть свої сили та потреби перш ніж подавати заявку на позику онлайн.

Підсумок


Щоб взяти вигідно онлайн кредит потрібно розуміти для чого вам потрібні гроші, коли і чи зможете ви їх повернути. Якщо гроші потрібні протягом 30 хвилин - онлайн позика - найкращий вихід із ситуації. Якщо сума вам потрібна невелика, то не варто навіть думати – мікрокредит вам на допомогу!


Вихід є завжди. Skywards.com.ua – спрощений вихід.