Немає сенсу сперечатися про користь кисломолочних продуктів – їхній сприятливий вплив на організм людини давно доведено. Вони підвищують імунітет, випромінюють травлення, сприяють зростанню корисної кишкової мікрофлори. Щоб отримати максимум ефекту від вживання йогуртів, кефіру, сметани чи сиру, бажано готувати їх самостійно. Багато хто заперечить, що це складний і трудомісткий процес. Простіше придбати готовий продукт у супермаркеті, тим більше, що вибір такої продукції сьогодні величезний. Покупці заквасок VIVO повністю змінили свою думку щодо цього. Виявляється, готувати кисломолочні продукти власноруч дуже просто. Легко виходить навіть сир (загалом у кілька кліків можна купити закваску для сиру на zakvaski.com). У складі таких кисломолочних продуктів ви можете бути впевнені на 100% без побоювання пригощати їмі не тільки дорослих, а й малюків.
Переваги кисломолочної продукції домашнього приготування
На сайті zakvaski.com продаються закваски для різних кисломолочних продуктів, які відрізняються масою переваг:
- не містить шкідливих добавок;
- мають гарні поживні властивості,
- мають приємний смак та густу консистенцію;
- підходять для самостійного вживання або приготування корисних десертів з додаванням фруктів, горіхів, меду тощо
Асортимент заквасок
З використанням заквасок ви зможете самостійно приготувати:
- йогурти (що нормалізують травлення та зміцнюють імунітет);
- кефір (що покращує обмін речовин і допомагає схуднути);
- ряжанку (смак сподобається не тільки дорослим, а й дітям);
- імуно-йогурт (регулярне вживання робить організм стійким до простудних захворювань);
- біфікид (прикорм для малюків, що нормалізує кишкову мікрофлору та зміцнює імунітет);
- ацидолакт (пригнічує хвороботворні бактерії, рекомендований для вживання під час прийому антибіотиків);
- сметану (без рослинних жирів та різних добавок у складі);
- сир (фета, бринза та інші види).
Закваски для приготування смачних та корисних кисломолочних продуктів продаються у сухому вигляді. Порошкоподібна суміш білого кольору містить велику кількість корисних мікроорганізмів, що перебувають у стані анабіозу. Готують порошок шляхом м'якого сушіння. Для активації бактерій та приготування молочнокислих продуктів необхідно помістити їх у сприятливі умови (у тепле молоко).