запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Трейнер Міобрейс: особливості застосування у дорослих

Стоматологами використовується різний інструментарій, який відрізняється функціональним та цільовим призначенням. Якісний стоматологічний інструмент виготовляється з хірургічної нержавіючої сталі, це прилади багаторазового та тривалого застосування, оскільки їх можна дезінфікувати та стерилізувати. Для корекції прикусу сьогодні застосовуються не тільки брекети, але й зручні еластичні капи. трейнери.


Особливості застосування трейнерів Міобрейс у дорослих


Трейнери виготовляються за запатентованою технологією з м'якого гіпоалергенного силікону. Знімна капа не викликає дискомфорту, її носять вночі та кілька годин вдень.


Вона дозволяє виправити прикус у пацієнтів будь-якого віку, стимулюючи правильний розвиток щелеп. Існує кілька видів трейнерів Міобрейс, призначених для конкретного етапу лікування.


Наприклад, початковий виріб (м'який силіконовий) використовується на першому етапі і дозволяє усунути шкідливі міофункціональні звички. Модель з жорсткішого поліуретану застосовується для усунення серйозних ортодонтичних порушень, надаючи цілеспрямовану дію на передні зуби.


На завершальному етапі потрібно носити жорсткий трейнер, який виключить ймовірність рецидиву та закріпить лікувальний ефект. Основними показаннями до призначення трейнера Міобрейс для дорослих є неправильно сформований прикус, скупченість передніх зубів, проблеми після встановлення брекетів, дихання ротом, надмірний тиск на зуби та ін.


Трейнери – це знімне практичне та зручне пристосування, тому потрібно дотримання всіх рекомендацій від стоматолога. В іншому випадку досягти позитивних результатів не вдасться.


Основні переваги та правила догляду


Трейнер міобрейс для дорослих можна замовити на сайті https://orthosmiles.com. ua/, де представлений великий вибір зручних та якісних виробів. До основних переваг застосування трейнерів для дорослих належить:

  • непомітність;

  • відсутність болю та дискомфорту;

  • просте використання;

  • нескладний догляд;

  • прийнятна вартість;

  • гіпоалергенність;

  • ефективність.


Після кожного використання слід промити виріб під проточною водою кімнатної температури. Зберігати його необхідно у спеціальному контейнері та далеко від прямих сонячних променів. Періодично допускається чищення у спеціальному розчині з використанням м'якої зубної щітки.


Під час носіння не допускається прийом їжі, розмови, кусання та жування, переміщення в порожнині рота. Ефективність лікування (виправлення прикусу) залежить від дотримання простих рекомендацій стоматолога та мотивації самого пацієнта.


Необхідно мінімум раз на 6-8 тижнів відвідувати лікаря, який перевірить стан капи та проконтролює процес усунення патологій. Якщо пристрій зіпсовано, його потрібно замінити на нове, оскільки відновленню воно не підлягає.