запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Елітна квартира: що входить до цього поняття?

< /p>

Елітні квартири займають особливий сегмент ринку нерухомості. Вони розраховані на заможних людей, котрі готові платити великі гроші за високий рівень комфорту. Про те, що входить у поняття «елітна квартира», спробуємо розібратися у нашій статті.


Закрита територія


Купити елітну квартиру в Signature
варто всім тим людям, які хочуть почуватися в максимальної безпеки. Територія будинку знаходиться під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Потрапити всередину можуть лише самі мешканці будинку, а також запрошені гості. Стороннім вхід суворо заборонено. Такі серйозні заходи безпеки зумовлені тим, що елітну нерухомість набувають багаті люди, а їхнє майно є метою злочинців.


Паркінг


За кожною елітною квартирою закріплено окреме місце на парковці, що знаходиться на прибудинковій території. Це дуже зручно та доцільно, оскільки більшість мешканців мають особисті автомобілі. А якщо їх кілька, то можна придбати додаткове місце.


До речі, можна не боятися за збереження транспортного засобу. Паркінг завжди знаходиться під охороною.


Розвинена інфраструктура


Будинок клубного типу Signature
з елітними квартирами розташований у самому центрі столиці. У кроковій доступності всі соціально значимі об'єкти – освітні заклади та лікарні, продуктові магазини та бутіки з модним одягом, кафе та ресторани, клуби та кінотеатри, салони краси та фітнес-зали.


Власна соціально-побутова інфраструктура


Територія будинку обслуговується приватними комунальними підприємствами. Вони стежать за тим, щоб тротуари завжди були чистими, рослини та клумби були доглянутими, всі інженерні комунікації перебували у справному стані. Це значно полегшує життя мешканцям будинку. Від них тільки потрібно щомісяця вносити оплату за послуги, що надаються.


Унікальний архітектурний проект


Дизайн-проект будинку розробляють імениті архітектори. Елітна споруда вигідно відрізняється на тлі навколишніх будівель. На її зовнішній вигляд відразу стає зрозуміло, що тут живуть високопоставлені та заможні люди. Крім того, при будівництві використовуються тільки високоякісні та надійні матеріали, що забезпечує тривалий експлуатаційний термін будівництва.


Зручне планування


Елітні квартири мають велику площу, високі стелі та вільне планування. Це дозволяє власникам втілити у життя будь-які дизайнерські задуми та отримати інтер'єр своєї мрії.

Таким чином, усі ці переваги і зумовлюють високу вартість квартир, розташованих в елітних будинках. Однак вона повністю виправдана.