запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Як правильно косити бензокосою?

 

Мотокоса відноситься до найбільш затребуваних і популярних на сьогоднішній день інструментів. Саме такий агрегат допоможе ушляхетнити присадибну ділянку, город або сад. Але для того, щоб обладнання якомога довше виконувало свою основну функцію, слід мати уявлення про те, як правильно використовувати пристрій та на що звернути увагу при виборі.

Як правильно косити бензокосою і що враховувати при виборі?


Вибираючи мотокосу, багато людей ставлять питання – як косити бензокосою з ліскою і якому виду інструменту краще віддати перевагу? Насамперед, необхідно визначитися з моделлю агрегату. В інтернет-магазині https://start-tools.com.ua/benzotrimmery представлено чималу кількість мотокосів з різними характеристиками.


Насамперед фахівці рекомендують ознайомитися з тим, якими основними елементами укомплектований агрегат, і лише потім вчитися косити за допомогою пристрою. Будь-яка конструкція цього призначення складається з бензинового двигуна, паливного бака, редуктора, стартера та штанги. Також багато хто віддає перевагу у вигляді альтернативи бензиновому тримеру пристрою, що функціонують від акумулятора та електрики. Такі пристрої користуються великою популярністю завдяки невеликій вазі. Косити такими агрегатами можна на протязі довгого часу навіть на великих земельних ділянках. Краще зафіксувати інструмент за допомогою спеціальних ременів, таким чином виключається навантаження на хребет.


Асортимент компанії включає безліч різних моделей від виробника start-tools, ціна на обладнання залежить від індивідуальних характеристик (потужність, діаметр скошування і т.д.).


Перш ніж купити інструмент для скошування трави, необхідно визначитися з насадкою. У каталозі компанії start-tools.com.ua представлені моделі:

  • лісою;
  • металевими ножами;
  • металевими дисками;
  • пластиковими дисками.


Як косити бензотриммером?


Незалежно від типу насадки, у процесі косіння слід дотримуватись певних правил. Ріжучий елемент (ліска або диск) повинен розташовуватися не менше ніж 10 сантиметрів від поверхні землі. Ведеться коса за напрямом обертання котушки. Залежно від густоти трави необхідно вибирати найбільш підходящий режим роботи агрегату (чим густіше поросли, тим більше має бути потужність).


Знаючи, як правильно користуватися триммером для скошування трави, інструмент прослужить довгі роки. А звернувшись до послуг компанії start-tools.com.ua, ви неодмінно підберете собі ідеальний варіант.