запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Тестування шин Pirelli Cinturato P7 - висновки фахівців

Pirelli Cinturato P7 – це літні шини преміум-класу, що підходять невеликим легковим машинам та кросоверам. На протекторі даної моделі розташований асиметричний малюнок, який забезпечує відмінне зчеплення з дорожнім покриттям та стійкість до аквапланування. Незважаючи на те, що бренд є італійським, Cinturato P7, як і решта моделей Піреллі на сайті. shyp-shyna.com.ua можна знайти гуму, яку виготовляють не тільки в Італії, а й у Німеччині, Росії та Румунії.



Що являє собою Pirelli Cinturato P7

Цинтурато П7 має компактні центральні блоки, які дозволяють зовнішній зоні мати більше простору. Завдяки такій будові протектора знижується деформація шини при різких поворотах на великій швидкості. На протекторі розташовані дві пари широких поздовжніх канавок, які створюють всі умови для виведення води з контактної плями.


Конструкція шини дозволяє тиску збалансовано розподілятися під час поїздки. Завдяки цьому шина зношується поступово, що дуже позитивно позначається на термін експлуатації. Такоже будова шини забезпечує безшумну поїздку на будь-якому дорожньому покритті. Нано-частки та полімери роблять масу гуми набагато менше. Дана шина відповідає високим стандартам якості компанії, і відповідає всім вимогам літньої гуми. Цинтурато П7 є базовою комплектацією деяких моделей марки Volkswagen, Audi, BMW.

тестування літніх шин Pirelli