запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Що ви знаєте про мікрокредитування

Фахівці команди credit-list провели опитування серед українців та з'ясували, що кожен третій хоча б раз у житті користувався послугами мікрофінансової організації Cashinsky, яка спеціалізується на видачі онлайн-позик населенню для задоволення особистих споживчих потреб. Чому мікрокредитування таке популярне і чим воно відрізняється від традиційного банківського кредитування? Спробуймо розібратися.


Що таке мікропозика


Якщо апелювати науковими термінами, це невелика сума коштів, яка видається клієнту під певний відсоток. У народі мікрокредит називається позикою до зарплати.


Плюси позики в МФО:

  • Низькі вимоги до позичальника. Оформити онлайн-кредит можуть навіть люди з поганою кредитною історією, соціальний статус та вік теж значення не мають.
  • Мінімальний пакет документів. Зазвичай достатньо досягнення повноліття, наявності паспорта та банківської картки, на яку МФО переведе кошти. Додаткове підтвердження доходів та довідка з місця роботи не потрібні.
  • Зручність. Для оформлення позики вам не потрібно відвідувати фізичний офіс організації. Все можна зробити онлайн: знадобиться всього комп'ютер, доступ в інтернет і кілька хвилин вільного часу. МФО працюють 24/7, а отже, подати заявку можна в будь-який зручний час.
  • Висока швидкість розгляду заявки. За статистикою, рішення про видачу позики приходить не пізніше ніж через 15 хвилин. Тобто, якщо гроші вам потрібні терміново, це найкраще рішення.
  • Можливість пролонгації позики. Ця опція доступна не у всіх МФО, але у більшості з них. Якщо з якоїсь причини ви не встигаєте вчасно погасити заборгованість, можна збільшити початковий термін позики за погодженням з адміністрацією обраної вами організації.


Заходьте на сайт https://credit-list.com/ua/cashinsky_ua/ та натискайте на кнопку «Оформити кредит». Вас перенаправлять на офіційний сайт мікрофінансової організації Cashinsky, де є власний онлайн-калькулятор. Виберіть суму (від 800 до 3 000 гривень), дату погашення кредиту (від 5 до 30 днів) та система сама здійснить розрахунки, відобразивши праворуч суму позики з урахуванням встановленого відсотка та кінцеву дату повернення коштів. Зручно? Ще б! Цим мікрокредитування відрізняється від традиційних банківських кредитів. Не треба стояти в черзі на касу, спілкуватися з операторами тощо.

Швидко Гроші UA [CPL, API] UA