запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Вихідний для дорослих або день народження у квест-кімнаті для дітей – незабутня та яскрава пригода

Відвідування квест-кімнати – це чудова можливість внести різноманітність у монотонні будні. Провести кілька годин у новій обстановці, овіяній таємницями та загадками, буде цікаво як дорослим, так і дітям.

Щоб організувати цікавий, незабутній та пізнавальний відпочинок, можна відвідати квест кімнати у Києві, попередньо вибравши відповідну тематику.

 

Що таке квест-кімната: загадки та таємниці на кожному кроці

Ескейп-рум – вид інтелектуальної розваги. Під час відвідування загадкової кімнати учасники мають вирішити безліч головоломок, розгадати загадки, приділити увагу підказкам. Все це необхідно зробити для того, щоб знайти ключ, який дозволить вибратися з таємничого приміщення.

Такий вид розваги є командною грою. Середня кількість учасників – від 2 до 5 осіб. Важливо розуміти, що впоратися з усіма поставленими завданнями необхідно протягом певного часу (зазвичай, на проходження квест-кімнати дається 60 хвилин).

Ескейп-рум може мати різну тематику. Великою популярністю користуються варіанти, обстановка та реквізит яких дозволяють відтворити сюжет популярного фільму (пригоди чи жахи).

Відвідування квест-кімнати – це можливість нестандартно розважитися, відчути командний дух, перевірити кмітливість та витривалість, активувати всі свої найкращі здібності, які допоможуть вибратися з кімнати.

 

Дитячий день народження у квест-кімнаті – найкращий сценарій для свята

День народження – особливий захід у житті кожної дитини. Тому батькам важливо подбати про те, щоб замовити дитяче свято