запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Поради щодо вибору блендера та ТОП-5 найкращих виробників

Блендер - це універсальний прилад, який поєднує в собі функції відразу декількох кухонних гаджетів: міксера, терки, кавомолки та інших. Незамінний він для любителів смузі та молодих матусь, які щоденно готують дитині пюре з овочів, ягід чи фруктів. На сучасному ринку побутової техніки вибір блендерів досить великий. Як визначитися серед усього різноманіття моделей? Спробуймо розібратися. Разом з інтернет-магазином «Stylus» ми підготували пару корисних порад щодо вибору блендера та огляд ТОП-5 найкращих виробників, придбати які можна на сайті https://stylus.ua/blendery-817/">https: //stylus.ua/blendery-817/.


Визначаємося з типом блендера


Тут все залежить від того, плануєте ви працювати з ним у стаціонарному режимі або часто брати з собою у різні поїздки, відрядження. За конструктивними особливостями вони поділяються на:

  • Стаціонарні. Складаються з бази, яка фіксується на стільниці та 1-2-х знімних глечиків (чаш). Вони зручні для щоденної експлуатації в домашніх умовах, тому що дозволяють швидко подрібнити продукти без докладання особливих зусиль. У більшості стаціонарних блендерів чаші йдуть з кришками, щоб вміст глеків не розплескався всюди через неакуратне поводження з проділом. Міні-стаціонарні блендери, призначені для приготування порційних коктейлів, називаються шейкерами. Вони особливо популярні серед фанатів ЗОЖ та прихильників правильного харчування.
  • Занурювальні. Тут система управління блендером розташовується на ручці, а чаші та змінні насадки — це допоміжні елементи. Головна перевага занурювальних моделей полягає в їхній мобільності. Чи часто переїжджаєте чи є необхідність брати блендер із собою на роботу? Занурювальна ручка для вас буде набагато зручніше, ніж громіздка стаціонарна база. Обмеження у розмірі та матеріалі виготовлення посуду для роботи тут також відсутні.
  • комбіновані. Це своєрідний гібрид блендера та кухонного комбайна. Найчастіше комбіновані моделі використовуються на приватних міні-виробництвах.


Що щодо потужності та кількості швидкостей?


Просто правило: чим вище потужність пристрою, тим більше у нього функціональних особливостей. Для приготування дитячого пюре та обробки м'яких продуктів достатньо потужності 300 Вт, а ось для рубання льоду потужність має бути не менше 650 Вт. Дві швидкості — це мінімальна комплектація блендера. Для більш комфортного використання рекомендуємо придбати моделі з 4-6-ма швидкостями.


ТОП-5 найкращих виробників:

  • Braun. Німецька побутова техніка — це синонім якості. Блендери Braun хоч і галасливі, але дуже довговічні та надійні.
  • Bosch. Цей виробник наголошує на багатофункціональності своєї побутової техніки.
  • Philips. Плюси: доступна ціна, великий вибір моделей. Мінуси: складність в очищенні блендера через не надто продуману ергономіку.
  • Redmond. Гідний варіант у середньому ціновому сегменті.
  • Moulinex. Гордість компанії — занурювальні блендери. Їхня якість дійсно на висоті.