запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Shoes Bandidos - перша хімчистка взуття у Чернігові.

Shoes Bandidos - перша хімчистка взуття у Чернігові. Свою роботу хлопці розпочали навесні 2018 року

Тут можна не лише почистити та пофарбувати взуття, а й придбати засоби для домашнього догляду: очищувачі, креми, шнурки тощо.

Схожі хімчистки вже мають попит у Європі. А з недавнього часу стають популярними в Україні та зокрема у Чернігові.

"Нам було не зрозуміло на скільки такий сервіс потрібен у нашому місті і наскільки люди готові довірити догляд за своїм взуттям фахівцям. Але за кілька років нашої роботи виявилося, що саме такої хімчистки якраз і не вистачало" , - каже Катерина Дорошенко, головний технолог Shoes Bandidos

Основне завдання хімчистки взуття, щоб людина якомога можна довше міг не розлучатися зі своїми улюбленими кросівками чи уггами.

"Ми любимо своювзуття і так само любимо ваше. Процес відновлення дуже творчий, адже все робиться вручну і майстер завжди повністю занурений у процес чищення чи підбору кольору. У нас використовуються лише професійні матеріали перевірених виробників. Ми постійно відвідуємо всі доступні навчання та виставки, тому завжди в курсі новинок та останніх розробок", - розповідає Катерина.

Також клієнт може проконсультуватися щодо догляду за своєю парою в домашніх умовах. Вам розкажуть якісь кошти обов'язково потрібно використовувати, а що робити зовсім не можна.

Адреса: Толстого 155, завжди є місце для паркування <

Час роботи: пн-пт 9.30-18.00

Ціни: Чищення босоніжок - 200 грн, чищення кросівок - 300 грн, фарбування підошви - 220 грн; крем для взуття - 70 грн

Хімчистка взуття Чернігів Хімчистка взуття Чернігів

Хімчистка Чернігів взуття