запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Як вибрати і де купити новий акумулятор для телефону

Одним із важливих елементів будь-якого мобільного телефону є акумулятор. Його зношування в процесі експлуатації гаджета відбувається поступово, іноді цей процес прискорюють певні дії з боку користувача. Наприклад, використання неоригінального зарядного пристрою або тривала зарядка (значно перевищує час, необхідний для 100% заряду батареї).


Акумулятор, що вийшов з ладу, можна замінити. Його покупка коштуватиме дешевше, ніж придбання нового телефону. Але до вибору батареї потрібно підходити грамотно, озброївшись певними знаннями. Сьогодні у продажу легко знайти різні типи акумуляторів для смартфонів. Наприклад, їх можна придбати на сайті інтернет-магазину Korton. При виборі потрібно орієнтуватися на низку важливих характеристик.


Основні параметри вибору


Елементи живлення, які підходять для смартфонів, а також планшетів, мають класифікацію, згідно з якою бувають внутрішніми та зовнішніми. Внутрішні батареї розміщуються всередині корпусу, а зовнішні знаходяться окремо та підключаються до пристрою через кабель usd.


При виборі нової акумуляторної батареї потрібно орієнтуватися на її ключові технічні характеристики.

  • Ємність (мАг). Час автономної роботи телефону безпосередньо залежатиме від цього параметра. Місткість нового акумулятора повинна бути не меншою, ніж у попереднього (допускається більше). Дотримання цієї вимоги дозволить досягти максимальної сумісності АКБ із пристроєм.
  • Робоча напруга. Рекомендується не менше 3,7 Ст.
  • Розмір. За габаритами нова батарея має бути повністю ідентична старій. Розташування контактів також має бути відповідним.
  • Можлива кількість циклів заряджання. Цей параметр вказує на те, скільки разів вдасться зарядити батарею повністю, перш ніж вона стане непридатною (зазвичай цей показник варіюється в діапазоні від 1000 до 2000 разів).
  • Тимчасовий інтервал до повної розрядки. На нього впливають різні дії користувача: часті розмови, користування Інтернетом, створення фото, запис відео тощо


Де придбати нові акумулятори для телефонів


На сторінці https://korton.com.ua/akkumulyatory/ ці важливі елементи мобільних пристроїв представлені у широкому асортименті. В інтернет-магазині можна купити різні типи АКБ:

  • Li-Pol (літій-полімерна);
  • NiCd (нікель-кадмієва);
  • Li-Ion (літій-іонна);
  • NiMH (нікель-металгідридна).


До уваги покупців представлена ​​високоякісна продукція з гарантією.