запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Мовний табір за кордоном: найкращий спосіб вивчення англійської

Відповідальні батьки прагнуть дати дітям кращу освіту. Один із способів досягти цього — навчання у європейських університетах. Але для вступу потрібне вільне володіння англійською мовою. Вивчення у школі, заняття з репетиторами неможливо досягти потрібного рівня. Але є можливість виправити це. Запропонуйте своїй дитині поїздку мовний англійський табір за кордоном від Мудра. Канікули в Європі стануть цікавою пригодою. Повне занурення у мовне середовище дозволить суттєво покращити навички спілкування англійською.


Мовний табір
>

Як відбувається організація відпочинку в таборі

"Мудра" пропонує групові та індивідуальні програми. Перший варіант рекомендується вибрати дітям, які їдуть за кордон уперше. Компанія бере на себе всі аспекти організації:

  • цілодобовий супровід керівників групи, який володіє українською та російською мовами. Вони щодня надають звіти батькам;
  • проживання та харчування. Ви можете вибрати пансіон, який приймає сім'ю або резиденцію при мовному центрі;
  • безпека;
  • навчальні, екскурсійні та розважальні програми.


Всі діти у групі — з України. Батьки отримують можливість вибрати програму з урахуванням віку дитини (від 7 років) та рівня володіння англійською.


Індивідуальні поїздки розраховані на дітей та підлітків, які мають досвід відпочинку у мовних таборах. Такий формат дозволяє вибрати час перебування за кордоном, зосередитись на профільному навчанні.


Як організувати поїздку дитини до мовного табору


Подати заявку можна в режимі онлайн на сайті компанії "Мудра". У найкоротші терміни з вами зв'яжеться менеджер і розповість про всі нюанси. Спочатку представник компанії з'ясує вік дитини та її рівень володіння англійською, наявність чи відсутність досвіду відпочинку за кордоном. Залежно від даних менеджер порекомендує на вибір кілька програм.


Компанія пропонує комплексну допомогу в оформленні візи. Співробітники програми беруть він пошук місця проживання. Батькам потрібно лише вибрати один із запропонованих варіантів.


Не проґавте цю можливість. "Мудра" має бездоганну репутацію. Важливий аргумент на користь компанії — широкий спектр послуг у освітній сфері. "Мудра" допомагає організувати вступ до коледжів та університетів за кордоном. Комплексний підхід та великий досвід — важливі переваги.