запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Винос балкона: види та переваги

Домінантна кількість мешканців мегаполісів бажають збільшити площу свого балкона. Це пов'язано з тим, що таке перетворення дозволяє створити більш комфортні умови в цій зоні квартири. Виносний балкон також скліється, і надалі буде повноцінною кімнатою. Звичайно, це дасть можливість встановити різні меблі та аксесуари, які необхідні для збереження потрібних речей.


Обов'язковою умовою є утеплення балкона, яке можна замовити на сайті https://centrltd.com/ vyinos-balkona/. Це необхідно зробити для збереження плюсової температури навіть у морозну погоду. Такі функції чудово виконають пінопласт та полідур. Зовні, для створення гарнішого вигляду, виносний балкон варто обшити сайдингом або іншими аналогічними матеріалами.


В основному винос балкона проводиться двома типами:

  • по підлозі;
  • за підвіконням.


Кожен із них має свої плюси. Що стосується першого варіанту, то процес обробки полягає в розширенні корисної площі балкона шляхом виварювання каркаса парапету. Для цього використовуються спеціальні металеві конструкції.


Другий варіант – простіший. Його основною умовою є переміщення віконної конструкції на зовнішню частину балкона. Оптимальний розмір переміщення підвіконня – 30см. При таких вимірах вся конструкція розподілятиме навантаження рівномірно, що виключить будь-які руйнування стін.


Достатньо популярним серед власників квартир є застосування обох способів одночасно. Цей варіант дозволяє максимально збільшити корисну площу балкона. Виносний балкон виключає виникнення будь-яких нещасних випадків. Особливо це важливо, коли в будинку є маленькі діти.


Естетичний вигляд винесеного балкона та його універсальність


Витративши мінімальну кількість часу і витрачаючи прийнятний бюджет цілком реально перетворити звичайний балкон на універсальне тепле приміщення. Такі роботи якісно виконують професійні спеціалісти.


Ця зона буде корисною завжди, незалежно від погодних умов. З урахуванням того, що простір буде закритим, надається можливість встановити потрібні меблі та різну техніку. При цьому можна не боятися її руйнування від зовнішніх погодних факторів. Без сумніву, винесений балкон – Найбільш комфортний і корисний проти звичайним варіантом. Він у будь-якому випадку стане улюбленим місцем проведення часу для всіх членів сім'ї.