запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Медтехніка Ортосалон: безкоштовна діагностика стоп, акції та знижки

Запрошуємо до нового ортопедичний магазин у Чернігові – Медтехніка Ортосалон, за адресою проспект Перемоги, 96.


Чи потрібно вам у Медтехніку Ортосалон?

Багато помилково вважають, що до Медтехніки Ортосалон приходять, коли хворіють. Звичайно, в нашому асортименті є і милиці, і візки для інвалідів, і жорсткі ортези при переломах. Але, основний напрямок – товари для здоров'я всієї сім'ї.


 

Для дітей:

  • Ортопедичне взуття та ортопедичні устілки, які необхідні для правильного розвитку ніжок дитини з перших кроків, та профілактики плоскостопості аж до віку початкової школи.

  • Коректори постави. Дні безперервно за шкільною партою, потім домашні уроки, а на вихідних – комп'ютерні ігри. Знайомо? Коректор постави знімає навантаження з м'язів та больовий синдром, фіксує спину в правильному положенні, просто не дозволяючи горбитися.

  • Інгалятори та небулайзери – допомагають при захворюваннях дихальних шляхів, кашлі, нежиті, болі у горлі. Завдяки небулайзеру лікарський препарат швидко досягає вогнища запалення, при цьому, не надаючи побічних ефектів, як це відбувається при вживанні таблеток.


Для дівчат:


  • Компресійні колготки, гольфи, панчохи – для лікування та профілактики варикозного розширення вен. Знімають набряклість і втому, відновлюють роботу венозних клапанів, допомагають позбутися судинних зірочок і приховати венозні сітки. При цьому виглядають модно та стильно.

  • Ортопедичні устілки для високих підборів. Ноги від підборів зазнають справжніх страждань. У цьому випадку допоможуть устілки для взуття на високих підборах. Знімають болючі відчуття, правильно розподіляють навантаження по стопі.

 


Для бабусь та дідусів:

  • Тонометри. Насправді тонометр потрібен не тільки старшому поколінню. Але з віком турбота про своє здоров'я стає потребою. Саме тому, найкращийподарунок для батьків і бабусь -ndash; якісний та сучасний автоматичний тонометр. 

  • Ходунки, ролери, тростини. Стануть необхідними у випадках, коли пересуватися самостійно дуже важко. Ходунки допоможуть насолоджуватися прогулянками та не відчувати болю в ногах чи страху втратити рівновагу.

 


Для спортсменів:

  • Ортопедичні наколінники та бандажі. Чи були травми, розтягнення, забиті місця? Фізичне навантаження може спричинити повторні пошкодження суглоба. Щоб безпечно бігати, займатися у спортзалі або грати у футбол – ndash; необхідно носити ортопедичний наколінник. Він захищає колінну чашку і суглоб, знімає навантаження, запобігає ускладненням.  

  • Спортивні устілки. Розроблені спеціально для того, щоб під час бігу знімати ударне навантаження, розвантажувати область гомілкостопа та утримувати стопу в анатомічно правильному положенні. До того ж, вони роблять біг м'якшим, комфортнішим, нога менше втомлюється.




Діагностика стоп на плантоскопі


Відчуваєте біль у стопах? До вечора ноги часто набрякають? У вас є кісточка на нозі, яка виглядає непривабливо і заважає при носінні взуття? Запрошуємо на професійну діагностику стоп на плантоскопі. Фахівець швидко виявить і наочно покаже, у чому проблема (якщо вона є) та розповість, що потрібно робити. Рекомендується діагностику пройти всім дорослим, особливо дітям, навіть, якщо нічого не турбує. Це безкоштовно. А ви будете спокійні за здоров'я своїх ніжок.




Як знайти Медтехніку Ортосалон у Чернігові?


Заходьте до нас у гості! Ми чекаємо на вас за адресою: м. Чернігів, пр. Перемоги, 96, ортопедичний магазин Медтехніка Ортосалон. Телефон: (0800) 308 390 – безкоштовно по Україні.