запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Унікальний феномен срібних кілець

Коштовності – вагома складова у формуванні модного іміджу. А срібні каблучки можуть зробити образ цілісним і гармонійним. Більше того, вони мають утилітарне значення: символізують зміну статусу для жінки або сімейний стан чоловіка, служать релігійним символом і захисним талісманом. Компанія УкрЗолото представляє на вітчизняному ринку багатий асортимент ювелірної продукції, у тому числі срібних каблучок різної форми, покриття та дизайну.


срібні каблучки


Види срібних кілець: як вибранийь кращий

При виготовленні коштовностей використовують срібло переважно 925 проби. Воно пластично, добре піддається ювелірній обробці, зручно в носінні і відрізняється простотою догляду. Прикраси відрізняються видами дизайну та декоративними елементами:

  • візерунки, філігрань, гравіювання, вензеля;
  • анімалістична та морська тематика;
  • флористичні елементи;
  • логотип, символіка, знаки Зодіаку;
  • дорогоцінні вставки та фіаніти;
  • перли та каміння виробів.

Чому кільця зі срібла такі популярні і в чому їхній феномен? Тенденції сучасної моди дозволяють використовувати в дизайні багатошарові варіанти, для чого поєднують тонкі мінімалістичні моделі з брутальними епатажними аксесуарами або фалангові прикраси з широкими кільцями.

У чоловічій моді популярні плоскі широкі кільця з рівною шинкою, класичні персні з дорогоцінними вставками, печатки з гравіюванням та брутальні варіанти у стилі панк-рок культури. Надягаючи кілька кілець на руку важливо пам'ятати, що вони повинні поєднуватися за кольором, покриттям, декором і гармонійно вписуватися в концепцію образу.

Срібло відрізняється чудовими технічними характеристиками. Воно не піддається корозії, легко в обробці, але може деформуватися при механічному впливі, тому срібні кільця вимагають дбайливого ставлення та ретельного догляду.


Як краще купити срібні каблучки

Широкий асортимент представлений на сервісі компанії УкрЗолото. Електронний каталог розроблений з урахуванням запитів користувача: вага, ціна, форма, тип вставки, колір, покриття та інше, що дозволяє порівняти фото, опис і швидко знайти найкращий варіант недорого.

кільця срібні

На сайті регулярно з'являються нові срібні каблучки у класичному, сучасному та вінтажному стилі, де в пару кліків можна зробити вибір, виходячи з дизайну, ціни та власних переваг. Ризики придбання в інтернеті компанія мінімізує можливістю обміну та повернення продукції, а позитивні відгуки клієнтів підтверджують гідну репутацію сервісу та якість продукції.