запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Поради та рекомендації щодо вибору кулера для води

Вода необхідна для функціонування нашого організму - істина про яку знають усі. Окрім необхідності води для виживання, підтримка гідратації має багато переваг, які можуть покращити ваше життя на щоденній основі. Споживання 1.5 літра води на день може допомогти збільшити енергійність, вивести токсини, покращити колір обличчя, надати підтримку травленню, зміцнити імунну систему і навіть зменшити головний біль.

Наявність системи розподілу води (кулера) у вашому будинку, офісі, тренажерному залі або на роботі також має багато переваг. Вони надають чисту якісну воду, зручні, спонукають вас пити більше, заощаджують гроші.



Яка б не була причина купівлі кулера, вам необхідно знати деякі з ключових моментів, які допоможуть зробити правильний вибір з усього представленого за посиланням https://vse.ua/ct/2150/ різноманітності.

Спочатку в пошуку важливо зрозуміти різницю між кулером для води та помпою. У той час як обидва варіанти технічно розподіляють воду, один використовує електрику для охолодження та нагрівання води, а інший просто розподіляє воду з пляшки.

Кулери з верхнім завантаженням, як правило, дешевші. Замість того, щоб підключатися до водопроводу будинку або в офісі, ви просто поміщаєте пляшку з водою на кілька літрів зверху та пристрій готовий до роботи. Це найпоширеніший варіант. Існує також кілька варіантів пристроїв щодо точки доступу води до них. Одні використовують воду у пляшках, інші можуть бути підключені безпосередньо до вашого водопроводу.



/>

Якщо ви вибираєте пристрій для невеликого приміщення, наприклад, для квартири або невеликого офісу, компактної настільної моделі має бути достатньо. У тренажерних залах, великих корпораціях та громадських закладах, переважно, стоять більш місткі підлогові кулери.


Критерії вибору кулера:

  • Ціна. Ціни на кулери для води варіюються в залежності від розміру, естетики, особливостей та застосування.

  • Додаткові функції. Функції підігріву та охолодження води зустрічаються не у всіх моделях. Найчастіше вони використовуються в офісах для приготування чаю та кави.

  • Система очищення. Комплекти фільтрації призначені для видалення дрібних частинок, відкладень, свинцю та хлору з джерела води у моделях підключених до системи водопроводу.

  • Тримачі склянок. Різні моделі пропонують внутрішній або зовнішній простір для зберігання склянок.

  • Обладнання. Знімні краплеуловлювачі допомагають в очищенні кулера та запобігання розливанню води.

  • Hot Water Safer Faucet. Ця функція допоможе заборонити доступ до гарячої води для дітей, водночас роблячи її простим і легким для дорослих.




/>

Як встановити кулер для бутильованої води? По-перше, помістіть пристрій на рівну поверхню і залиште принаймні 3 см з боків і ззаду, з належною вентиляцією, підтримуючи температуру вище за нуль. Підніміть пляшку, переверніть і вставте в зонд, не знімаючи з шийки захисне покриття. Прикладіть невеликий тиск, поки пробка всередині кришки не посунеться і пляшка не вирівняється. Вода почне надходити в резервуари, створюючи бульбашки повітря. Після цього пристрій можна підключати до розетки.