запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Важливі моменти у виборі вікон

Сьогодні господарі як приватних будинків, так і квартир все частіше віддають перевагу металопластиковим вікнам. За бажання довговічної експлуатації до вибору таких конструкцій слід поставитись відповідально. То що важливо?


Вибір компанії

Не поспішайте бігти в першу фірму, що трапилася. Вивчіть ринок, візьміть на замітку кілька варіантів. Перегляньте відгуки, асортимент, дізнайтесь, чи має фірма сертифікати якості. Наприклад, металопластикові вікна Харків рекомендує замовити в компанії "4 Вікна". Компанія може похвалитися власним виробництвом, що надає їй чимало переваг – доступні ціни, великий вибір як стандартних, так і нестандартних конструкцій, вміння підлаштовуватися під бажання замовника. Сильна команда досвідчених фахівців виготовляє вікна найвищої якості з різними типами профілів, скління, відкривання та ін. На сайті представлена ​​вся інформація про фірму та багато додаткових відомостей.


Правильно зроблені виміри


Це етап, з якого починається придбання вікон. Спочатку ви вимірюєте розмір, а потім робите замовлення. Щоб уникнути подальших проблем з монтажем та експлуатацією виміри, потрібно робити дуже ретельно. Якщо не впевнені, що у вас вийде віконні компанії, надають послуги замірника. Скажімо, у "4 Вікна" ви можете викликати цього фахівця безкоштовно, звичайно ж, за умови покупки віконних конструкцій у цій компанії. Такий варіант є найбільш надійним, оскільки замірник точно знає, за якими параметрами варто робити виміри.

WDS вікна у ХарковіAluplast вікна замовити


Вибір вікон


Далі ви вибираєте конструкцію залежно від того, куди її встановлюватимете - в спальню, зал, кухню і т. д. Насамперед здійсніть вибір профілю. Найчастіше їх поділяють на економ-варіант, стандарт та преміум. Компанія “4 Вікна” пропонує профілі:

  • Rehau;
  • Aluplast;
  • WDS та ін.


Який придбати саме вам, залежить від вимог та фінансових можливостей.

Профіль є, переходимо до вибору стулок. За типом відкриття вони бувають різними:

  • глухі - без фурнітури та можливості відкривання;
  • поворотно-відкидні - їх можна відкривати як по вертикалі, так і по горизонталі, це найпоширеніший варіант;
  • фрамужні - з верхньою стулкою, що відкривається;
  • розсувні - зручні для невеликих приміщень;
  • штульпові - складаються з двох розстібних стулок, які найчастіше відкриваються всередину.


Більш інформації, звичайно ж, знайдете в Інтернеті. А якщо вирішите звернутися до компанії “4 Вікна”, переходьте на сайт, шукайте контакти та телефонуйте. Це фірма, яка забезпечить вас справді якісними вікнами!