запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Де найкраще взяти iPhone 11 Pro Max на виплат?

Популярність техніки Apple, здається, не має меж. З кожним роком користувачів епплівських продуктів стає дедалі більше. Водночас компанія щорічно представляє нові продукти. Здавалося б, що айфони морально не старіють, але цінителі еппловської екосистеми намагаються оновлювати свої гаджети вчасно. Якщо бюджет поки що не сприяє купівлі, можна оформити iPhone 11 Pro Max на виплат, з однією з таких пропозицій ви можете ознайомитися тут. /">https://yellow.ua/apple/iphone/iphone-11-pro-max/.


Чому айфон 11 про макс варто купити?


З презентації iPhone одинадцятої серії минуло трохи більше місяця, але вже з'явилися оцінки експертів. За словами технічних аналітиків, iPhone 11 Pro Max заслуговує на те, щоб його купили з низки причин:

  1. Унікальний та неповторний дизайн. Коли були злиті перші замальовки нового гаджета, користувачі вкрай негативно сприйняли появу трьох камер на задній кришці. Однак після прем'єри це вже не здавалося таким дивним. Незважаючи на те, що про макс — збільшена версія 11 про, тримати в руці його комфортно та зручно. До того ж новий темно-зелений у витриманому еппловському стилі виглядає просто неймовірно.
  2. Прекрасний екран. У збільшеній версії екран відповідно більше, в айфоні 11 макс — це 6,5 дюйми. У дисплеї Super Retina XDR на всю передню панель покращили перенесення кольорів і контрастність. Зважаючи на новаторські розробки, екран не вигорятиме під прямими променями світла, а якщо ви нахилите смартфон під великим кутом, якість картинки залишається такою ж чіткою.
  3. Камера, камера та ще раз камера. Можна довго сперечатися, наскільки три-модульна основна камера на айфоні виглядає стильно, але якість фотографій на знімках однозначно буде незаперечною. Купертинівці запропонували користувачам поекспериментувати з ширококутною, надширококутною та телефотокамерою. Розробники підкрутили функцію глибини, портретний режим, студійне світло. Але найвищої оцінки заслужив воістину новаторська технологія — нічний режим. Ця опція вмикається автоматично, коли користувач вмикає камеру при слабкому освітленні.
  4. Найпотужніший і найрозумніший процесор. Шестиядерний A13 Bionic правильно розподіляє навантаження рутинних і трудомістких завдань, через режим “задумливості” в айфоні 11 про макс просто не може бути. Система машинного навчання пропонує користувачеві нові можливості.
  5. Високий рівень автономності. В одинадцятій лінійці купертинівці вирішили проблему з акумулятором. Якщо в попередніх моделях, айфон потрібно було заряджати щовечора, то остання модель, навіть не дивлячись на дисплей і потужний процесор, працює на 4 години більше, ніж максимальна десятка.


Де вигідно купити iPhone 11 Pro Max на виплат?


Купувати техніку на виплат краще в перевірених магазинах з гарною репутацією та позитивними відгуками. Таким є магазин yellow.ua, який співпрацює лише з перевіреними та успішними банками. Наважуючись купити iPhone 11 Pro Max на виплат у жовтому магазині, клієнти отримують лише вигідні умови співпраці. Партнери yellow.ua:

  • ПриватБанк із розстрочкою до 4 місяців;
  • Ідея Банку з розстрочкою до 48 місяців;
  • ПриватБанк із розстрочкою до 4 місяців;
  • УкрСибБанк із розстрочкою до 24 місяців;
  • Пумб з розстрочкою до 24 місяців.


Це не всі банки-партнери жовтого магазину, але в них можна отримати безвідсоткову розстрочку без первісного внеску. Повний перелік банківських та фінансових установ, які пропонують розстрочку клієнтам yellow.ua, можна переглянути на сайті магазину. Також можна оформити розстрочку через форму заявки.

ПриватБанк [CPS, API] UA