запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Торф для квітів та рослин від виробника «ЖитомирТорф»

торф для садівництваРегулярне вирощування різних культур призводить до виснаження ґрунту і як наслідок зниження врожаю. Оптимальним рішенням у ситуації, що склалася, є підживлення ґрунту субстратами багатими на органічні речовини та мікроелементи, до яких відноситься торф, утворений з частинок відмерлих і розкладених рослин.

Примітно, що універсальна речовина має широкий спектр використання, починаючи від тваринництва, очищення водостічних споруд та закінчуючи будівельною сферою. Проте, пріоритетним напрямом вважається садівництво. Торф для рослин містить велику кількість продуктів фотосинтезу та вуглецю, що істотно покращує проникність ґрунту вологою та киснем, роблячи структуру пухкою та оптимізуючи мікробіологічний склад.

До того ж, природний матеріал різко знижує присутність у ґрунті нітратів, нівелює вплив пестицидів та формує несприятливі для розвитку згубних бактерій та грибків умови. Такі компоненти, як гумінові та амінокислоти сприяють швидкому розвитку квітів та рослин.


Якісні субстрати для садівництва та сільського господарства з гарантією від виробника


Скориставшись послугами спеціалізованої компанії «ЖитомирТорф», вам надається можливість купити торф з доставкою по Україні в будь-якій фасуванні та обсягах. Організація вже тривалий час успішно спеціалізується на видобутку та виробництві торфу для потреб садівництва та сільського господарства. У каталозі на нашому офіційному сайті сировина для добрив землі представлена ​​різноплановим модельним рядом, що відрізняється якісним складом, цільовим призначенням і вартістю.


Хорошими рекомендаціями користується низинний торф для квітів з високими показниками вологості та щільності. До переваг цього різновиду слід віднести достатню концентрацію азоту, фосфору, магнію та цинку. Варіанти з нейтральним або слабокислим показником рН рясніють гуміновою кислотою, а також мають високий показник вологості. Безперечним фаворитом для квітів та рослин вважається саме низинний нейтральний торф, що позитивно впливає на розвиток кореневої системи рослин.


Не менш ефективним рішенням стане верховий аналог протягом довгого часу, що не піддається біологічному розкладанню і має здатність довго зберігати в складі мінеральні компоненти, так само як і утримувати вологу. Завдяки своїй кислій реакції, верховий торф рекомендований для удобрення фіалок та цілого ряду культур, включаючи таких представників, як суниця та картопля.


Чому торф для рослин варто купувати в компанії «ЖитомирТорф»?


Вся експонована на віртуальній вітрині продукція власного виробництва відповідає міжнародним стандартам. До того ж торф для фіалок та інших культур, що реалізується нами, регулярно проходить лабораторні дослідження на якісні характеристики, що підтверджують відповідні сертифікати.


Уважно вивчивши наш асортимент, ви зможете замовити онлайн високоякісну сировину, що дозволяє досягти при мінімальних трудовитратах та адекватних капіталовкладеннях виконання наступних завдань:

  • Поліпшення якісних характеристик ґрунту.
  • Підготовка субстрату для посадки рослин.
  • Створення основи для приготування підживлення.
  • Формування покривного матеріалу на зиму.
  • Приготування торфових блоків під розсаду.
  • Обробка газонів, мульчування та зміцнення.