запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Наповнювачі для жіночих пуховиків: види та характеристики

Жіночі пуховики представлені у широкому асортименті, бувають різних фасонів та моделей на будь-який смак та матеріальні можливості. Вибираючи зимові жіночі пуховики, необхідно звертати увагу на вид утеплювача, це можуть бути натуральні та штучні матеріали.

Характеристики та види натуральних утеплювачів для пуховиків


В якості натуральних наповнювачів використовується пух, перо та вовна. До найпопулярніших відноситься качиний, гагачий та лебедячий пух. Варто зазначити, що гагачий пух є найдорожчим, він відрізняється відмінними теплоізоляційними властивостями і завдяки особливостям будівлі створює повітряний прошарок між тілом та навколишнім середовищем.

До основних переваг натуральних наповнювачів належить таке:

  • природний склад;
  • висока якість;
  • відмінні теплоізоляційні та водовідштовхувальні властивості;
  • практичність;< /span>
  • легкість;< /span>
  • довговічність.< /span>


За такими пуховиками необхідний особливий догляд, тому краще віддавати одяг у хімчистку, щоб він тривалий час зберігав свій якісний первісний вигляд, а пух не збивався грудками.

Різновиди штучних наповнювачів


В якості штучних утеплювачів виробники використовують синтепон, синтепух, холлофайбер, ізософт, тинсулейт та ін. У порівнянні з натуральними утеплювачами штучні відрізняються простим доглядом, практичністю, надійністю та довговічністю, а також прийнятною вартістю готових виробів.


Стильний
пуховик довгий жіночий оптимально підходить для суворих зим, він добре зберігає тепло, а носити його можна з будь-яким взуттям. Удосконалений наповнювач холлофайбер характеризується легкістю, гіпоалергенністю, м'якістю, невибагливим доглядом, хорошим збереженням тепла і стійкістю до вологи.


Такі пуховики можна прати в автоматичній пральній машині на делікатному режимі, а після обробки пором виріб зберігає свій початковий якісний вигляд. Ізософт відрізняється пористістю, еластичністю та відноситься до інноваційних утеплювальних матеріалів.


Новий матеріал тинсулейт характеризується бездоганними якісними характеристиками, тонкістю, пружністю та легкістю. Це відмінний варіант для пошиття зимового верхнього одягу, у тому числі жіночих пуховиків. При виборі виробу слід звертати увагу на вид застібки (блискавка, гудзики, кнопки), вона повинна бути якісною і легко застібатися/розстібатися.


На манжетах мають бути гумки, це забезпечує додаткове збереження тепла. При виборі виробу необхідно також звернути увагу на якість рядка та рівність швів. Від цього залежить зовнішній вигляд пуховика, його довговічність та функціональність. Верхній одяг може бути довгим і укороченим, а вибір залежить від особливостей клімату, особистих уподобань та фігури.