запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Який авто аукціон вибрати: IAAI чи Copart?


 

Купівля авто у Штатах здійснюється за допомогою участі у торгах на спеціалізованих майданчиках – аукціонах. Велика різноманітність транспортних засобів та доступна вартість роблять такі майданчики максимально затребуваними для придбання машини у США. У сучасних умовах найпопулярнішими є два американські торгові майданчики: Copart та Insurance Auto Auctions Inc. (IAAI).


Розглянемо їх властивості для правильного вибору.
 

Що таке аукціон Копарт?


Всесвітньо відомий торговий майданчик, який успішно співпрацює з багатьма країнами. Щодня на торгах продається близько 50 тисяч американських автомобілів. Тут можна знайти як автомобілі, нових років випуску, так і ретро авто.


Доступ до цього ресурсу мають дилери та приватні особи. Завдяки такому підходу зробити ставку та обзавестися транспортним засобом можуть усі охочі. Таку особливість можна віднести одночасно до сильних та слабких сторін ресурсу. Так, наприклад, деякі перекупники купують дешеві лоти, трохи покращують їх зовнішній стан і перепродують за значно дорожчою вартістю.


Крім того, на майданчику Copart не доступний спеціальний аукціонний лист із детальною інформацією про автомобіль. Це дещо ускладнює попереднє ознайомлення із загальним станом та пошкодженнями транспортного засобу.
 

Особливості аукціону IAAI


Специфікою торгового майданчика ІААІ є орієнтація на биті автомобілі. При цьому виставляють транспортні засоби на дощ юридичні особи, страхові компанії чи банки. Участь у торгах обмежено колом дилерів. Тобто суттєво знижено ризик перепродажу.


До додаткових переваг цього ресурсу можна віднести реалізацію не тільки легкових машин, а й вантажного, водного транспорту, спецтехніки, автобусів для перевезення пасажирів.
 

Який вибрати аукціон: IAAI чи Copart?


При підборі машин в Америці насамперед слід приділити увагу аукціону ІААІ. Цей торговий майданчик є більш надійним і повсюдно лідирує щодо вигідних пропозицій. Copart заслужено посідає друге місце за популярністю, хоч і відрізняється вищими цінами та низьким рівнем надійності.


Для отримання доступу до всіх аукціонів із найкращими пропозиціями рекомендується заручитися підтримкою досвідченої посередницької компанії. Наприклад, PLC Group пропонує максимально швидкі, безпечні та вигідні покупки бу авто в Америці з пригоном у Запоріжжі, Дніпрі, Києві, Харкові, Одесі та інших містах України.