запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Майбутнє стоматології: що потрібно знати сьогодні фахівцям?

Технології розвиваються з величезною швидкістю, і це стосується будь-яких напрямів людської діяльності, зокрема лікування зубів. Стоматологічний кабінет уже перестав бути тим страшним місцем, куди з тремтінням у колінах йшли діти та дорослі. Тепер пацієнти почуваються там комфортно, оскільки для цього створені всі умови, інструменти та інше медичне приладдя не лякають своїм виглядом, а лікування в більшості випадків проходить безболісно.
 


Стоматологічні технології регулярно оновлюються, і коли десь з'являється щось нове та ефективне весь світ підхоплює цей стандарт. Лікарі відразу починають використовувати в роботі інноваційне обладнання та застосовувати нові методи лікування. 


Якщо ви хочете отримати у своє розпорядження сучасні стоматологічні інструменти та апарати різного призначення, завітайте до інтернет-магазину компанії «ТС-Дентал ГРУП», де представлено обладнання від світових брендів. Щоб переглянути каталог продукції, необхідно лише перейти за посиланням https://tsdental.com.ua/ru/ і знайти цікавий для вас розділ товарів.
 

Появи яких технологій варто очікувати у стоматології


Щоб видалити зубний наліт чи відкладення з поверхні зубів, стоматологи використовують ультразвукові скалери, які легко монтуються у стоматологічну установку. Такі допоміжні апарати зручні для стоматолога і безпечні для пацієнта, але чи виглядатимуть вони так само через 10 років, зараз сказати складно. 


І все ж таки деякі прогнози про те, які технології будуть використовуватися в стоматології в найближчому майбутньому, вже можна зробити. У тому числі:

  1. Штучний інтелект. Лікарям його алгоритми допомагатимуть знаходити оптимальні варіанти лікування для пацієнтів та давати прогноз їхньої ефективності та успіху;
  2. Ефект доповненої дійсності. Сьогодні таку технологію використовують не лише в розважальних цілях, а й у освітніх. Для стоматологічної практики вона корисна тим, що дозволяє побачити, як зміняться зуби та зовнішність людини після лікування;
  3. 3D-друк. Кілька років тому вона наробила багато галасу, і, як виявилося, не дарма. Використання цієї технології відкрило широкі можливості для людства, у тому числі і в медицині. 3D-принтер у стоматології – пристрій, на якому можна виготовити ретейнери, вирівнювачі, ортодонтичні моделі та багато іншого.


Також можна не сумніватися, що свої інновації отримають і содоструминний апарат, який використовують у клініках. Він забезпечує безпечне та безболісне очищення зубів від нальоту та твердих відкладень. Використовуючи його, фахівець підвищує продуктивність своєї роботи, а пацієнт отримує якісний результат.
 

Як придбати сучасне стоматологічне обладнання? 


Замовити товари, представлені на сайті, можна онлайн або за телефоном. А якщо на якісь позиції не вказано ціну, її можна уточнити у менеджера, а також обговорити умови та спосіб доставки.

"ТС-Дентал ГРУП" - ваш надійний провідник у світі стоматологічних інновацій.