запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Як вибрати геймерське крісло: практичні рекомендації


Захоплюєтеся комп'ютерними іграми чи професійним геймером? Тоді ви знаєте, наскільки важливо купити крісло для комп'ютера, яке буде комфортним і зручним. Адже неможливо повністю поринути у віртуальний світ, якщо хворітиме спина чи шия від тривалого статичного становища.


Для чого необхідне ігрове крісло?


Більшість людей, які не проводять у віртуальному світі годинник на проліт, до кінця не розуміють, навіщо потрібно витрачатися на спеціальне крісло. Тільки справжній геймер усвідомлює всю важливість придбання таких меблів. Вона обґрунтована насамперед безпекою. Тривале перебування у сидячому положенні може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям. Крісло геймерське має ортопедичні властивості, тому не дає спині сильно перенапружуватися. За рахунок цього геймер може не турбуватися, що його захоплення будь-яким чином позначиться на поставі.


Критерії вибору


Не варто заощаджувати на геймерському кріслі. Китайські меблі масового тиражу не задовольняють основним вимогам безпеки та зручності, а отже, не можуть забезпечити комфортне проведення часу за комп'ютером. Тому вибирати варто вироби від відомих виробників, орієнтуючись на такі критерії:

  • Оббивка. Матеріал оббивки крісла обов'язково повинен бути гігроскопічним, тобто поглинаючи вологу. Якщо ж купити крісло з, наприклад, дешевого шкірозамінника, то є можливість «прилипнути» до нього після тривалого сидіння. Найякісніший матеріал — натуральна шкіра. Вона не вбирає вологу, не потребує спеціального догляду, зберігає естетичний зовнішній вигляд протягом тривалого часу.

  • Кастомізація. Чим більше у крісла механізмів регулювання, тим краще. Навіть найбюджетніші моделі мають функцію регулювання висоти сидіння та положення спинки. Моделі із середнього та преміального сегмента додатково оснащуються поворотними підлокітниками та підголовником, що дозволяє, в буквальному сенсі, підлаштовувати крісло під свої параметри.

  • Можливість використання додаткових гаджетів. Якось не хочеться обмежувати себе лише вбудованим функціоналом крісла. Тому переконайтеся, що воно дає змогу використовувати додаткові гаджети. Наприклад, деякі моделі мають спеціальні підставки для кріплення ігрових педалей, керма, геймпада.

  • Наявність підголівника. Не всі геймерські крісла мають підголовник. А між іншим він дуже необхідний, оскільки дозволяє розслабити шийні хребці і загалом дарує відчуття комфорту.


Використовуйте наші рекомендації на практиці, щоб вибрати дійсно зручне, функціональне та якісне ігрове крісло.