запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Квест – найнезвичайніший вид проведення часу

Дозвілля – це важлива справа для кожного. Правильне його проведення налаштовує людей на позитивний лад і дає змогу розслабитися. Щоб правильно це зробити, потрібно знати, що шукати. Квест кімната – один із таких варіантів. У Дніпрі організацією квестів займається компанія XRoom.
 

Декілька ігрових кімнат, сюжет яких заснований на фільмах та книгах


«XRoom» представляє своїм клієнтам кілька румів, що базуються на подібних сюжетах. До них належать такі:

  • "Серце океану". Поставлена ​​за сюжетом фільму «Титанік» Джеймса Кемерона (1997 рік виходу). Гравці вирушили на «Титаніку» у подорож, і тут одного з них звинуватили у крадіжці діаманта, якого він не робив. І замкнули його у глибині судна (усі за фільмом Кемерона). Завдання – знайти бранця та врятуватися з лайнера.
  • "Пила". Класичний хорор з акторами. Є два варіанти: без фізичного з ними контакту та з ним. Обмеження віком – 16+. У Дніпрі вважається найстрашнішим, бо й не для маленьких дітей. Складність також висока. Цей квест дозволяє згодом замислитися над цінністю життя. Сюжет нехитрий: герої вирушили в квест-кімнату і потрапили в лігво психа. І треба з нього вибратися скоріше, інакше настане кінець.
  • «Протеже Франка». Герої потрапляють до жорстокого вченого, який хоче зробити їх головними своїми піддослідними. І він є учнем Франкенштейна. У грі є актор. Людям потрібно вибратися з лабораторії, вирішивши всі головоломки та перехитрував божевільного вченого.
  • «Ходячі мерці». Існує безліч фільмів, де такі створення грають одну з основних ролей. І учасники переміщуються до одного з них. Завдання їх – дістатися до останнього у місті оплоту опору мерцям.
     

Особливості вибору квесту у «XRoom»


Щоб потрапити на правильну гру у цій компанії, треба врахувати деякі моменти. Серед них такі:

  • Вік учасників. Важливо розуміти, деякі кімнати не для дітей.
  • Свої особисті інтереси. Є фанати хорорів, є любителі інших жанрів.
  • Бюджет. Вартість – це важливий момент. Ціни на ігри різняться сильно.
  • Наявність актора. У деяких кімнатах участь його необов'язкова. Але любителям найгостріших відчуттів рекомендується його найняти.


У XRoom важливо вибирати правильно.