запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Одяг бренду Голді – основа базового гардеробу

Базовим гардеробом можна назвати набір універсальних речей, які легко поєднуються між собою та підходять для різних ситуацій. Він включає такі предмети одягу, як однотонні сорочки або блузи, темні або світлі штани, джинси, сукні простого крою, піджаки. Все це можна знайти за чудовою ціною, якщо відвідати інтернет-магазин Goldi або точку офлайн цього українського бренду.
 


 

Особливості речей від українського виробника


Мета складання базового гардеробу – створити основу, яку можна доповнити аксесуарами та трендовими елементами, щоб отримати різні образи на кожен день або для особливих випадків. 


Український виробник одягу Голді, співпрацюючи із відомими дизайнерами, випускає колекції, що відповідають світовим тенденціям. З іншого боку, надихаючись стилем життя українців, спостерігаючи за тими, хто живе та працює поряд, стилісти бренду створили базовий набір відповідно до їхніх потреб. До нього входять речі, які відрізняються:

  • чудовою посадкою;
  • високою якістю крою, тканини та пошиття;
  • відповідністю світовим модним трендам;
  • прийнятною вартістю.


Ці переваги зробили бренд Goldi одним із найвідоміших вітчизняних брендів.
 

Що входить до базового набору від Голді 


В онлайн-і офлайн-магазинах бренду можна підібрати такі речі для чоловіків, жінок та дітей:

  • білизна;
  • футболки, толстовки, худі, світшоти;
  • верхній одяг;
  • джинсові вироби. 


Для жінок також представлені різні моделі суконь – простого крою на кожен день та складного фасону для особливих випадків.


З асортименту Голді легко зібрати базовий набір одягу, який кілька років використовуватиметься для роботи, відпочинку, занять спортом. Завдяки виробленій та пофарбованій на потужностях компанії тканині, а також професійному пошиття на власних фабриках вироби Goldi чудово переносять тривале носіння та багаторазове прання. 


Асортименти одягу від українського бренду Голді дозволить сформувати повноцінний базовий гардероб. Це і дозволить заощадити, і не дбати про те, що вдягнути протягом одного сезону як мінімум.