запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Скільки коштує і як проводиться заправка картриджів?

Без друкованої техніки в сучасному світі просто не обійтися: вдома, в офісі, у навчальних закладах вона допомагає впоратися з цілим переліком завдань. Завдяки багатофункціональному принтеру можна відсканувати документи, зробити копію паспорта, роздрукувати фотографії або файли на навчання. Працює така оргтехніка без перебоїв та потреби у частому обслуговуванні. Важливо лише підключити принтер до справної електромережі, а також подбати про його регулярну заправку. Сьогодні розглянемо найпопулярніші питання щодо останньої процедури.


Отже, почнемо:



Заправка картриджів



Також слід розглянути, чи варто заправляти картридж самостійно.


Переваги та недоліки самостійної заправки

У випадку, якщо ви маєте належний досвід у цьому питанні, картридж можна легко заправити самостійно. Щоб процедура пройшла успішно, приділіть належну увагу вибору фарби, а також точно дотримуйтесь інструкцій. Проводити заправку потрібно акуратно: працюйте в рукавичках і постіль під плівку під принтер. Справа в тому, що пігмент вкрай погано відмивається і відмивається.


Хочете заощадити свій час? У такому разі ви можете сміливо довірити заправку картриджів професіоналам. Наприклад, звернувшись до Iss-tech: фахівці знають про цю процедуру все, оскільки працюють із різними видами принтерів уже багато років. Ціна послуг – дуже вигідна. І нехай друкарська техніка служить довше!