запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Маєте автомобіль? Захистіть себе від неприємних форс-мажорів

Щорічне оформлення страхового поліса для водіїв так само важливе, як і техогляд. Відсутність автоцивілки під час перевірки може вилитися в штраф. Крім того, хоч би яким ви були хорошим водієм, на дорозі є фактори, які можуть спровокувати ДТП. І тут своєчасно оформлена страховка здатна перекрити наслідки аварії.
 

Широкий спектр пропозицій від експертів у сфері страхування


Страхування на автомобіль має оформлятися в надійній компанії. До таких належать UNIQA. Її фахівці запропонують кілька варіантів автоцивілки. Стандартний поліс дозволяє компенсувати збитки майну потерпілої внаслідок ДТП сторони, а також здоров'ю та життю. За наявності європротоколу ви можете отримати як компенсацію суму, яку обчислюють десятки тисяч гривень без довідки з поліції. Пам'ятайте, що в рамках автоцивілки в UNIQA не обслуговуються:

  • збори;
  • автомобілі, що належать до служби доставки;
  • транспортні засоби у заставі.


Ви можете придбати додатковий поліс «Автоцивілка+». Це добровільне страхування. Наявність такого поліса передбачає розширену компенсацію збитків у разі, коли обов'язкові ліміти на відшкодування вичерпані. Відшкодовує витрати на лікування постраждалих та їхнє майно. Важливість наявності такого поліса в тому, що з урахуванням вартості сучасних автомобілів компенсації, передбаченої стандартною страховкою, може виявитися недостатньо.
 


 

Біду легше передбачити


Поряд з автоцивілкою, ви маєте можливість оформити повне КАСКОціну якого можна уточнити на сайті. КАСКО від UNIQA діє не лише в Україні, а й на території:

  • Грузії;
  • Туреччини;
  • Євросоюзу.


Компенсує збитки на відновлення машини у разі ДТП, а також угону, ушкоджень, що сталися внаслідок стихійних лих. Маючи повне КАСКО, ви можете розраховувати на відшкодування збитків під час знищення авто. Покриваються навіть воєнні ризики. Уточнити пропозиції (умови надання послуг, а також їхній перелік в окремому пакеті) ви можете на сайті.