запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Найпопулярніші послуги пов'язані з інтернетом


Не секрет, що в Україні найдоступніший, якісніший, безлімітніший, високошвидкісний інтернет у світі. Але окрім звичайного доступу до Мережі, котируються й окремі послуги, пов'язані з Інтернетом. Деякі, згідно з рейтингом користувача, в безумовному топі. 

Що воліють українці, які підключають інтернет для дому та бізнесу в компанії Volia? Це ми і з'ясували, поспілкувавшись безпосередньо з лідером українського ринку телекомунікаційних послуг, провайдером зі статусом загальнонаціональний.
 

Інтерактивне ТБ


Телебачення, яке транслюється через інтернет, називається онлайн ТБ. Головні його плюси – доступність з будь-якого пристрою, підключеного до Мережі, широкий асортимент національних та міжнародних телеканалів, онлайн-кінотеатри та окремі підписки на будь-який смак. 

Зокрема, абонентам різних вікових груп та соціальних рівнів однаково подобається доступ до найбільших колекцій спортивних та освітніх каналів, мультфільми, шедеври кіно (класика та свіжі добірки), серіали, розважальний контент. Окремий плюс – можливість керувати ефіром на власний розсуд та доступ до архіву ТБ.  
 

Пакети для бізнесу 


Корпоративні клієнти вітають насамперед хмарну інфраструктуру та оренду фізичних серверів, підключення та обслуговування систем відеоспостереження, сервісні послуги з абонентського відгалуження, ТБ для перегляду в публічних місцях, Wi-Fi- обладнання.
 

Кібербезпека та захист даних


Мега-популярна послуга, в яку провайдер ВОЛЯ включив захист від всіляких вірусів, шкідливих програм та фішингових атак. Для приватних клієнтів доступні антивірусний софт та захист девайсів, для бізнесу – комплексні рішення щодо безпеки корпоративних даних та мереж від зовнішніх загроз. 
 

GPON


Гігабітна пасивна оптична мережа – така популярна послуга. Технологія дозволяє забезпечити високошвидкісне підключення до Інтернету на базі оптоволоконної мережі. Послуга актуальна для мешканців приватних та багатоквартирних будинків, яким важливе стабільне з'єднання та висока швидкість. До того ж, за наявності альтернативного джерела енергії та спеціального оптичного модему, GPON забезпечує до 10 години безперебійної роботи в інтернеті без світла. 

Особливо цікавий GPON тим, хто споживає та виробляє контент у 4-8K, працює з хмарними сервісами та великими даними, власникам “розумних будинків” та сім'ям, де багато активних користувачів. 

Незважаючи на достаток, інтернет-послуги в Україні продовжують еволюціонувати. “Ми пропонуємо лише інноваційні рішення, орієнтовані на потреби приватних та корпоративних клієнтів. Високошвидкісний інтернет, інтерактивне телебачення, відео на запит, рішення для бізнесу та безпека даних – усі ці послуги невід'ємні від сучасного життя, тому наше завдання не просто розвивати їх, а розробляти пропозиції, випереджаючи попит та гідно відповідаючи на всі виклики цифровізації”, – наголосили у компанії Volia.