запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Map.cn.ua - Карта Чернігова"

Афіша концертів Lords of the Sound

Сучасне звучання класики, нова інтерпретація, переосмислення - все це користується популярністю у сучасного слухача, якого важко чимось здивувати. Тому, навіть якщо ви не шанувальник класичної музики, торкнутися вічного і прекрасного ніколи не буде зайвим. Сучасний оркестр Lords of the Sound зміг зацікавити як шанувальників класики, так і поп-музики. А на честь свого першого ювілею (5 років) колектив їде у всеукраїнський тур, де відвідає такі міста: Чернігів (https ://chernigiv.ticketsbox.com/lords-of-the-sound/), Київ, Хмельницький, Львів, Суми (https://sumy.ticketsbox.com/lords-of-the-sound/), Івано-Франківськ, Черкаси.


Ювілейний тур Lords of the Sound 


Чи багато ви знаєте сучасних оркестрів? Як правило, коли ми чуємо слово "оркестр" відразу ж подумки асоціюємо його з чимось академічним, консервативним. Розвіяти цей міф і взялися у 2014 році продюсер Андрій Новаторов та диригент Віталій Саражинський. За задумом оркестр має виконувати хіти зі знаменитих фільмів та серіалів відомих композиторів. На той момент подібного в Україні не робив ніхто, тому витівка увінчалася успіхом. Назва колективу була обрана не випадково, вона дає відсилання до відомої кінотрилогії The Lord of the Rings. Плани були амбітними, тому на музикантів лягала велика відповідальність. Перший концерт відбувся у квітні 2014 року, і оркестр миттєво сподобався глядачам, які зібралися у залі Будинку Художника. Цю дату офіційно вважають днем ​​народження оркестру. Починається низка концертів по містах України та за кордономжом, оркестр швидко стає популярним. Лорди виступають на фестивалях, Днях міста, беруть участь у спільних проектах із іншими артистами вітчизняного шоу-бізнесу. У складі Lords of the Sound багато талановитих молодих музикантів, які пройшли ретельний відбір та готові дарувати цю чудову музику вдячним слухачам.


Репертуар колективу складають відомі композиції з фільмів, комп'ютерних ігор, рок-хітів, дитячі пісні, класика та багато іншого. Репертуар постійно поповнюється, а увага та любов глядачів штовхають на нові музичні звершення. Не забуваймо про те, що сучасний глядач примхливий, і йому обов'язково потрібні видовища. Воно й зрозуміло: зараз складно чимось здивувати та зацікавити без спецефектів та візуального ряду. Тому оркестр намагається відповідати модним трендам, поповнюючи не лише репертуар та склад. Самі виступи доповнюються хореографією, театральними виставами, елементами шоу. Тому на вас чекає не лише якісне звучання, а й захоплююче шоу.


Квитки онлайн на концерт оркестру  


Ювілейний тур містами України пройде восени і піднесе чимало сюрпризів. Організатори обіцяють багато цікавого та нового у репертуарі музикантів. Але насамперед прославився колектив виконанням музики з відомих фільмів (“Шерлок Холмс”, “Пірати Карибського моря”, “007”, “Майстер і Маргарита”, “Реквієм по мрії” та ін.). Не пропустіть чудове шоу з дивовижним поєднанням симфонічного оркестру, вокалу, спецефектів та енергетикою талановитого колективу. Квитки придбати можна і потрібно на сайті Тикетсбокс. Беріть із собою близьких та друзів, щоб насолодитися знайомими композиціями у виконанні талактливого оркестру.